Яяя......

Мъжка шкембе-чорба коронаубиец

Публикувано

– За целта ви е нужна една жена.
– Одобрително е с нея да сте в нечисти или упадъчни отношения.

Рецепта:

Мъжът отваря кутията с шкебето, изсипва го в голяма тенджера с вода и усилва котлона (шкембето да не е предварително сварено, никакво чистене, изваряване, стъргане… ). После хванете дамата на дивана и хич не я жалете – косата ѝ да се изпоти, костите ѝ да пукат, гърбът ѝ мокър да бъде. Това е душмански секс. Това е сезонен вид секс. Оставете момичето да отлежи за 10 минути и долейте вода на чорбата. Облечете се. Настържете ряпа. Със салатата консумирайте домашна ракия. Разговаряйте. На мен лично жените са ми по-интересни от мъжете. Шкембето се вари около три часа – просто го опитвайте, дали е още жилаво. Вади се, нарязва се и се оставя настрани. Тук се включва жената като по-даровита. Бульонът завира отново и се застройва по следния способ: една кофичка кисело мляко (с изядени 2-3 лъжици), три жълтъка и няколко капки лимон се разбъркват добре. Никакво брашно! Сетне се добавя по малко от горещия бульон, за да се изравни температурата. Излива се в тенджерата, като се бърка. Котлонът се намалява, а накълцаното шкембе се връща обратно.

Втора застройка: 4-5 лъжици олио и една лъжичка червен пипер. Аз първо ги омешвам, за да не станат бучки. Хвърляйте в тигана. Като шупне сместа, бързо я излейте в чорбата. Разбъркайте здраво (това и мъжът го може). Сетне добавете 7/11-ти от 250 грамова бучка краве масло и сол. Десетина минути да поври и шкембе чорбата е готова.

Начин на употреба:

Мъжът да пресова чесън в един кастрон, момичето да налее оцет връз него (връз чесъна). Вадят се люти чушки туршия и студена бира бутилка. Чорбата се консумира вряла, подправена с горната смес, огън лют пипер, малко сурово олио, малко от сока на туршията, черен пипер и бял хляб отделно. На 3 до 5 загребвания отхапвайте от чушката, от 8 до 10 отпивайте широка глътка от бирата.

Следствия:

Първоначално тялото изтръпва и се стъписва от шока, но… духът ликува. Вирусите настръхват и почват да бягат като чумави. Чорбата е изумително вкусна и действа негативно върху психиката на вирусите. Постепенно се изпотявате, а напускащите вируси се осоляват ката риба от потта и умират. Свалете чорапа си и забършете мъртвите им тела от организма си, ако не ви се къпе. Мъжката шкембе чорба коронаубиец с две застройки побеждава с лекота. Триумфира над всякакъв вид вируси и болести. Приближава душата до божественото!

Второ приложение:

Ако все пак в тази пандемия трябва да отидете на работа, следвайте долупосочените стъпки. Сутринта обилно закусете с шкембе чорбата (подправете професионално). Сетне изпийте 50 грама мастика и голяма чаша топла бира (по възможност прокиснала). Гарантирам, че пътниците от градския и колегите ще ви избягват безгранично.

И последно един скрит бонус към мъжката част. Ако се заемете с измиването на гадната преса за чесън и го направите качествено, ще се дигнете значително в подсъзнанието на партньорката си.

Ваш, Никола Крумов

One thought on “Мъжка шкембе-чорба коронаубиец

  1. Въпросното лакомство, осигурява естествен карантинен коридор около вас! Не приятелката, а Чък Норис ще ви завиди за чесън-пресата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *