Виктория Тинтерова

НАРОДЪТ НЕ Е ТЪП…СЪВСЕМ

Публикувано

Чета от сутринта какво пишат хората тук. Слушам и какви ги дъвчат по телевизора – на едни Нинова им е виновна, на други простият български народ, на трети ниската избирателна активност.
Начи ако БСП бяха първи, тия от ДСБ щяха да викат, че народът е тъп.
Ако ДБ бяха първи, бесепарите щяха да викат, че народът е тъп.
Ако Марешки беше влязъл в парламента, щяхме да викаме, че народът е тъп. Всъщност, в този случай щяхме да сме прави.
Ако имаше висока изборна активност, в парламента щяха да влязат Атака, патриоти, Марешки, Възраждане… и всички заедно щяха да викат, че народът е тъп.
Само Хараланът винаги е доволен, защото е елит, а елитът по дефиниция /не по дефолт, то е друго нещо/ е елитарен и вика….че народът е тъп.

В този смисъл – веселете се – герб е изчегъртан завинаги. Не се самобичувайте непрекъснато. Представете си – простаците, невежите, отвратително агресивните Симеонов, Марешки няма да ги има в живота ни. След година-две и Гърневски, Биков и прочие. Представете си – ПКП сега е една безгласна женка, която няма повече да се кара по телефона на никой, освен на мъжа си.

Този, който е гласувал за Слави ви е брат-българин.
И този за Нинова ви е брат.
Всички ние ги изчегъртахме.
И негласувалия и той си има причина. Негласувалият, като си плаща данъците има право и той като вас да се сърди на политиците. Все едно да се карате на ваксинираните, че са ваксинирани и на неваксинираните, че не са.
Такъв е светът, пъстър.
Всички ние, които сме гласували срещу борисов и тези, които не гласуваха за него, като не гласуваха въобще, трябва да сме радостни. И да имаме малко търпение. Ние си знаеме какво ни оставя тази гад….

Delenda est Carthago
Картаген трябва да бъде разрушен!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *