Корона терапия

Науката на незнанието

Публикувано

Поредният пророк на науката на незнанието се е появил в лицето на проф. Георги Момеков, анонсиран като, забележете: „председател на Българското научно дружество по фармация“. Т.е. той е човек, който има финансови интереси свързани с продажбата на препарати, лекарства, ваксини и всички останали продукти на фарма индустрията, включително и такива, за които нищо не се знае от никой, защото не било описано в кратките им характеристики.

И така, професорът се появил в сутрешния блок „Денят започва“ по БНТ и започнал да преподава науката на незнанието:

Продължавали да се множат въпросите около ваксините. Никой не знаел колко време продължава имунитетът срещу инфекцията, не е ясно спира ли се предаването на вируса и прочее неясноти. В този живот нищо не било съвсем сигурно. Доколко една доза ще предпази хората, които вече са прекарали инфекцията, било сложен въпрос. Никой не знаел дали ще трябва да се ваксинираме всяка година. Никой не знаел какви нови варианти ще се появят. Това, че сме си измерили антителата не давало отговор на въпроса доколко сме развили имунитет.

Разбирате ли, животът, вселената и всичко останало са едни безкрайни неизвестни, за които нищо никой не знаел, нямало данни, нямало нищо сигурно, никой не знаел какво се случвало, обаче вярвайте в науката и ваксините, за които нищо не се знае и не се гарантира! Даже „Никой не знае какво се случва в някои страни, защото там разчитат на Исус да ги пази“, допълнил професорът по нищонезнаене, обаче бил категоричен – колкото и гадно да звучало, противниковите мнения срещу ваксините трябвало да бъдат потиснати.

Значи на Исус да не вярваме, но да вярваме на бъгавия Бил, а?
Хайл Бил.

Армен Попов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *