Яяя......

НА МАЧ В НЕДЕЛЯ

Публикувано

Мач Левски-ЦСКА
Годината е 2048-ма

Стадион „Васил Левски“ е преименуван на „ЛГБТ – Cwetna mamba“,  след като от БХК установяват, че Васил Левски е прекалено „офензив“ и е с крайнодесни мотиви. Уви, половината стадион е празен, защото е опакован в стил „Кристо“, а половината фенове се объркват и се озовават в съседния закрит базар за „Био-джелато от зеленчуци“, също опакован ала „Кристо“.

Дикторът на стадиона изрежда двата състава, като подчертава, че са запълнени квотите за трима хетеросексуални бели мъже. Вратарите и на двата отбора са по 150 килограма, заради кампанията против фат-шейм.

Атмосферата е невероятна, макар и феновете да не се различават много, защото всичките развяват знамена с цветовете на дъгата. Имената на отборите са сменени по възпитателни причини на „Левски-Спатракус“ и на „ЦСКА Розово знаме“.

Преди мача и двата отбора коленичат по минута в подкрепа на Black Lives Matter, а след това коленичат още 15 минути в знак на подкрепа на различни каузи, от „Бежанци, елате повече“, през „Да защитим жените-културистки от азиатски произход“ до „Салафизмът – изкуството да мяташ камъни по жена“.

На полувремето полицията извежда феновете и ги отпраща, заради откриването на нов щам. През това време на голям екран кметът на града, Летящата Козила, призовава зрителите да ѝ харесат новия пост във Фейсбук, в който разказва за перипетиите ѝ в магазин за екологично дамско бельо от сушени водорасли, а също така да ѝ помогнат да си избере нова чанта, с която утре да иде в парламента.

В края на мача, напрежението взима връх и страстите се разгорещяват, когато ВАР отменя гол на гостите, защото е вкаран от бял хетеросексуален мъж, но гостите подават контестация, защото играчът се оказва, че е и бежанец от Перник, с тежко минало. В крайна сметка голът се отсъжда за противниковия отбор, който играе слабо, за да се докопа до политически коректното 1:1

Daher Farid Daher – Lammoth

One thought on “НА МАЧ В НЕДЕЛЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *