Виктория Тинтерова

Неделни журналисти…пардон – журнализми

Публикувано

Нещо им става на назначените ни журналисти, като говорят за герб. Ааа, не е това, което си мислите, в мозъка им става нещо, доколкото го има в тиквите им, де…

Един – Георги Милков, млад човек, важен, знаещ разни работи, последна инстанция по много въпроси, беше май и демократ по едно време, вика, че Бокича е много достоен човек – не искал пари от чаршафените хора. Всички им искали пари, а той – не, та не. Те му викат – нА ти малко мелеони, но той – не, не искам бе, оставете ме на мира с тия милиони.

Казал им – Аз мога да извадя
5 000 000 000, повтарям с думи – пет милиарда, банките са зад мен. Георги го чул лично това достойното. И много се е възхитил. А чаршафените хора направо се шашнали и зели да се тръшкат около Бокича, както само те си знаят и да викат ооо, Аллах и други богове…..

Интересували се от туризъма, спато, селското стопанство и изкуственият интелект в държавата. Питали го, дали от двата декара домати и двата фасул, можем да им изнасяме продукцията…Може, казал им Бокича великодушно, даваме ви ги! Ма лошото е че убихме малко кози и овце, та не останаха, само на Гергата прасетата…
А, ние прасета не ядем, казали Чаршафените хора. Ми, яжте ми ушите, тогава, малко се разсърдил нашият човек.

Колкото до изкуствения интелект, имаме един – Цвъцко му е името, ама нещо се бъгна тия дни, хептем не му се разбира какво говори. Като се върна, ще проверя дали може да се поправи. Иначе туризъм имаме колкото искате, направо сме шампиони. Особено ако обичате ешерихия коли…. и нагъчкани сгради.

И кални бани имаме, колкото искате, във всеки град, навсякъде, само трябва да смените белите чаршафи с черни. Ваще хора на наща територия им викат – джаршафи.

Бокич, приятелю горски, извади и за нас едни 5 млрд., кАжи на коя банка да се обадя, да застане зад теб…

Ей, бесепарите, а пък Москов вика, че бесепето е като развалена храна, дрискало се от него? Верно ли е?

репортер без граници:
Тинтерович

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *