Мрънководител

Некои съображения за Александър Йорданов

Публикувано

Тъй като Александър Йорданов отново е заявил неадекватното си присъствие в тази времева и пространствена плоскост, в която, уви, се налага да съжителстваме заедно с него и след загубата на руския национален отбор по футбол на световното първенство е размахал злорадо иначе неадекватната спрямо тялото му малка и тънка пишка във фейсбук, то няма как, аз отново, за кой ли път, за кой ли път, се налага да разкажа тази история.

Началото на 90-те. Новата българска „демокрация“ едва е приплакала и още непроходила (така е и в наши дни), а ранният седесариат е на турне из родината и посещава градове, села и паланки.
Невша има тъпата чест да посрещне самият председател на Народното събрание по онова време – Александър Йорданов и баща ми като кмет по същото време, ще не ще, колкото и да му е противно това, е осигурил читалищният салон за среща на селото с брадатия изрод.
Излязъл си там на импровизирана трибуна Сашко и започнал да вади от задника си – намиращ се в неговият случай под носа и над брадичката – цветя, рози и напарфюмирани фрази какво светло бъдеще я очаква България, ако ебем майката на всичко постигнато от гадните и подли комунисти.

Изобщо, развихря се така, както само някои разбеснели се лаещи животински видове от женски пол умеят. Не, няма нужда от завоалираност в изказа – говоря за кучки. Бесни кучки.
И в един от многото кулминационни моменти, които се опитва да постигне господина Йорданов, пленен от думите му за масова административна и всякаква друга сеч сред комунисти, комсомолци, чавдарчета и пионери, става бай Димо Димов и пламенно вика от средата на читалищния салон по посока към разпенилият се оратор:

– Браво, гусин Йорданов! Дебели лайна ако трябва ша серете, ама комунистите трябва да ги разсипете, веричката им!!!

Искам да ви кажа, че явно Сашко Йо-йо ака през устата и ги ака дебели, минимум от далечните ’90-те. Вече над 25 години. Респект, дебелосерко, респект!
Радвам се, че си запазил специфичните си физически способности до днес…

За поредното лайно излязло от оралната клоака на Ал Йо, можете да се осведомите например от тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *