Виктория Тинтерова

НЕПРИЯТНИ УСЕЩАНИЯ – ТИНТЕР НЮЗ

Публикувано

Две седмици не съм гледала и миг телевизия. Зажадняла за неприятни усещания си пускам днес сутрешните блокове и там пак проф. Рачев. Бъбри смешки за климата, от което му участие аз въобще не мога да разбера кога ще вали, кога ще духа и въобще…. Чух само, че в Индонезия живеят много хора. Така си е и от други учени хора съм го чувала това.

Сякаш времето е спряло преди повече от 15 дни.

Видях и Мира от Нова как хитро ни поглежда от камерата и казва:
– Починали са N броя хора от Совид, но това не са само починали хора, ами и N броя семейства в траур.

Малко – гъди, гъди… кого ще бесим днес? ѝ се получи.

Тъй като съвсем съзнателно разполагаме на село само с едно малко радио, слушах Дарик и Хоризонт. В понеделник се появяват двама професори, един артист, трима писатели на стихове и текстове на Ивана и Веско Маринов, един художник, двама дизайнери и един обикновен педераст, във вторник, сряда и четвъртък са наобратно и всички те обясняват, че няма никаква, ама никаква никаква пропаганда за ваксане и никаква култура в тази област на културата.

В петък по Дарик се появява по традиция един доктор Ненчев, служебно служебен министър на здравето и анестезиолог, който слага поантата. Вика, че сме огромни простаци и идиоти, особено тия които сме във фб.

– Най-големите тъпаци са във фейсбук и страшно вредят и затва най-добре е да се забранят демократично тия мрежи и да се тричат за вреда, за да потръгне най-сетне тая па демокрация! – казва.

Всеки ден, по шест пъти, във всички предавания, имаше разговори за как, аджеба, ще учат децата. Трябва да се уточняват и изпипват работите, не може така урбулешката, без да се разговаря на високо нАучно ниво за това предизвикателство пред глобалното българско човечество…. Едни предлагат във вторник децата от 1 до 4 клас да с маски, други да са в сряда без, трети да са в петък само по физическо, четвърти прозорците да се отварят и затварят на всеки две минути, докато и последното дете не фане заден и преден ринит, маските да са в тон с униформите и т.н. В четвъртък маските да са на дупки, за да играят на двора организирани игри. Тази идея на двама родители от Каспичан разтърси обществеността… Разговорите винаги започват така:

– А сега да поговорим за това, как ще учат децата, защото за това не се говори.

Аз предлагам въобще да се забранят децата. Само проблеми създават.

Поради тази липса на всякаква агитация и пропаганда за ваксите, в парламента предложиха да се гласуват 10 милиона лева за пропаганда и агитация за масово ваксане на народонаселението. Не знам приеха ли го, щото много се караха и си викаха маймуни, та се разсеях.

Има и една в Хоризонт, която задава конкретни въпроси на слушателите и после, когато те се обадят им се много кара. Засега не ѝ разрешават да задава конкретни отговори, ама и това ще стане.

Иначе из България и приятно. Циганите, които видях, а те бяха много, са добре облякани. Младите жени са барнати като момичетата на времето на Нова и Бтв, а момчетата са като загладили косъм афганистанци на социални помощи в Германия.
Аз ядох и пих и мед ми тече по брадичката и спах и четох книги. Даже и работа отхвърлих – боядисах де квот можах с червена боя, защото такава имахме. Стана хубаво.

За да обобщя – в една от множеството простащини, които се леят от екраните, един юначен българин от участниците се обявил за жена лесбийка. Тарикатска работа.

Виктория Тинтерова

One thought on “НЕПРИЯТНИ УСЕЩАНИЯ – ТИНТЕР НЮЗ

  1. Респект,госпожо Тинтерова! Както винаги право в целта, с усмивка! Удоволствие е да ви чета! Бъдете здрава!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *