Виктория Тинтерова

Не се блъскайте – глупост има за всички!

Публикувано

Страшна глупост се лее по сутрешните блокове за бурята в Гърция. То не само за нея де… Ама страшна, лепкава, мазна глупост.

Тия от битивито щели да стоят там, на границата да следят дали хората се отказват от „планираната почивка“. Ще броят колите, вероятно и ще събират, вадят и умножават …или?

Пак ценен кадър на битиви, особено тъпа мома, направо от плажа вика, че имало българи в хотела зад нея, ама се срамували да застанат пред камерата и добавя:
– Ама и храната не е пълноценна, и масово напускат, защото няма ток и си светят с телефончетата и …. тинтири-минтири, вчера например си е тръгнало едно семейство… – и още и още и още огромни глупости.

Всичката тая тъпня се излива с такъв апломб, съизмерим може би единствено с обявяването края на втората световна.

След още много и много лепкави глупости, една от които поднесе нелепия Богомил – че е студено, чакам с нетърпение супер репортажа за мистър гей европа. О, той надмина всяка моя фантазия за пропадане, оглупяване, видиотяване, поквара, разложение, израждане и разкапване… Никаква висока заплата не може да оправдае унижението, на което те подлага съобщаването на тази новина, драга Ади.

Ха да ни е честито, ние сме най-гейове в гей седмицата на Кьолн. Но за да е още по-така, утре, в Събуди се, сутрешния събтно неделния бълвоч на Нова, ще има разширен репортаж. Допускам, че и в Бтв е била тая повръщня.
„Има ли къде по-нагоре за теб? – пита репортерът мистър гея.

А пък Гала и Тита ще говорят за сексът за един ден.
За него, гей мистъра, за Гала също не знам има ли по-нагоре, ама за нас по-надолу няма.

Чампоева и сие няма ли да се намесят?
Ма какво говоря аз, та това са си човещини, защо да се намесват.
Понеже думи не ми останаха, нецензурни, а и минавам за дама, започвам на суахили:
kukutaza pussy ya uzazi, idiots kama hiyo! Bonde la chafu ni rahisi!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *