Виктория Тинтерова

Новини. Ура!

Публикувано

От догодина повече направления за доктори! Ура, да живей! Това е направо коледно чудо!

Люлин, шосето, става магистрала „Европа“, т.е. – такса. Винетна. Като ходим на гости на люлинци, ще трябва да си купваме винетка. Ура, ура, ура!

На един престъпник, крадец в магазин, пистолетът му се разпаднал в ръцете на продавачката, която вместо ръката му, хванала дулото на пистолета. К’вато ни държавата, такива ни и пистолетите на престъпниците! Кеф!

Дрогиран кара кола и заплашва с пистолет млада жена. Пуснат.

Ура.

Обходният път на магистрла „Хемус“ е като след бомбардировка. Ах, каква изненада….. Но са вложили в ремонти 1 600 000 лв. миналата и тази година. Още 50 000 000 лева чакат да бъдат вложени в дупките.

А пък пък едни хора се скарали на елхата, елхата отвърнала на удара, а външно отвърна с лев прав. Четох много матрял по темата, че да се ориентирам, защото обратно на разпространеното мнение, че всичко ме интересува, въобще не се задълбочих в тая работа. Уникална елхова война се вихри.

Четох млади хора, четох не толкова млади и съм на мнение, че и млади и стари сме тотално изтрещели и напълно погубени… В интерес на истината, трябва да кажа, че по-старите сме по-стабиляги.

Видях прегърнати снимки на едни от най-демократичните демократки със зам. шефа на Института за дясна политика. Видях много мои приятели в листата на една демократична демократка, което ме истински изуми и направо срази.

Прочетох прочувствени слова на тема – вън, барабар с елхата и призиви – не ви щем елхите!

Прочетох мнение на демократичните демократи за социалните мрежи …. Фана ме херния да нося толкова глупост. Що ли ми трябваше?!

Туй с елхата е като кърмещата в мола…

Международни новини.
Новините за Тръмп са неуверени, още не знаем да го мразим ли или да го обичаме… В централата на герб се чудят още. Ще видим.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *