Виктория Тинтерова

Новичок…пардон – Новини

Новини от света
– Топло-сърдечни граждани от Китай спасиха тригодишно момиченче, което пресичало без да се огледа и попаднало под автобус. – източник Нова, дежурната журналистка.
Създание, което дори и за критериите на днешната журналистика е малко … как да кажа, че да е възпитано – ми тъповато. Но може би е топло-сърдечно, кой знае, въпреки, че не си личи….

Топло-сърдечни граждани са тези граждани, които имат топли сърца и спасяват.

Новини от страната
Нова, Хампарцодрън на Създанието :
– Сега живеем много по-добре от преди 30 години. Е, някои имат носталгия по хормоналните си нива, но…. Хаха
Хаха и от Създанието.
Х.:
– Някои не живеят толкова добре, но то е защото са тъпи – почити цитат. – Хаха
– Хаха и от Създанието.
Весело е.

Новини от Битиви.
Цветанов
Забелязва се, че Цв. е имал Високи срещи отвъд океана, вика Баджакова. Мдаа, забелязва се. Главата му лъщи някак съвсем международно. Сякаш вътре има много важни мисли. И разкрития за хибридната война. И за новичоци. И за президента, естествено.

Президентът много го дразни, начи. Дразнят го и венецуелците, които точно като комунистите в края на 80-те години изнасяли парите на държавата, като виждали, че им се срива тоталитарната диктатура. Тоталитарна диктатура си е откритие на Цв. Сигурно му е тъпо, че баща му не е могъл да изнесе малко. Или пък е изнесъл малко… Но за това е виновен.. кой мислите? Е как кой – президентът!

Да обощим Закуската и гостуването:
1. Путин е голем дзвер. А види някой симпатичен бизнесмен или двоен агент – а новичок! Несимпатичните също не са застраховани.
2. Путин е голям дзвер. А види някоя държава, например като нашата, да постига велики икономически резултати – а хибридна война!
3. Цвъ винаги носи със себе си дестина графики, на които е нарисувано колко са ни хубави икономиките, та щом някоя Баджакова от някоя телевизия го пита за тез икономики, той да може да ги извади и да затвори устите на хибридните воини.
4. Всеки хибриден воин на Путин носи по едно мускалче новичок в джоба си. Както навремето дедите ни са носели мускалчета с розово масло, като ходят по чуждите земи.
5. Президентът-летец е голем дзвер.
6. Жената ми е по-хубава от жената тьи. /Да ѝ купя още едни дънки!/
7. Журналистката-депутатка Йончева е голем дзвер.
8. Всички, които не са от герб и от менЕ са за новичоци!

Докато излизаше от студиото на битиви, Цв. чу Великият артист Владо Пенев да казва да другата Баджакова, че личностите нямат никакво значение за важните работи в една държава.
– Ааа, – каза си Цв. и се намръщи – как така да нямат?! Ами аз?!!!

Виктория Тинтерова

One thought on “Новичок…пардон – Новини

  1. то новичок всеки може да носи,ама тези Путинисти чак и плутоний носят..и нищо…ама щото са Путинисти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *