Виктория Тинтерова

Обнародване на правилата за мизерници и тунеядци. Тук!

Публикувано

Битивито, через Хемикян, Четиетикета Кльомба Точка и гостите им – оня на Подкрепа и оня на работодателите, цяла сутрин с комсомолски плам ни убеждаваха, че сме тунеядци, мизерници, мързеливи и глупави и понеже сме такива, мамим с болнични, за да ходим на ски по цял ден, както и в Гърция и Турция. Даже се праим, че сме ходили в Италия, за да идем в Гърция…

Заради тези особености на българската душа и ум, гореизброените предлагат:

1. Всички трудящи се да си плащат всички болнични. В някои предприятия даже да си плащат, за да ходят на работа. Подкрепа ще обнародва списък и успокоява, че места ще има за всички.

2. Пред кабинетите на джипитата да се монтират по едни малки гилотинки, за да ни припомнят, че сме внезапно смъртни, когато се възнамеряваме да мамим и да ни мързи. Което и правим априори. Обществената поръчка за гилотинките да се възложи след конкурс на В. Рашидов.

3. Който е назначен някъде на работа, трябва да си носи бюро, химикалки, струг, мистрия – изобщо всичко, което му е необходимо, за да изпълнява служебните си обязаности. И плакати, на които се благодари на Велев, Него и Подкрепа.

4. Всеки месец да се отчисляват по 5 лв. от човек, във фонд Велев&Подкрепа, така, от благодарност. И по 2 лв. за Четиетикета КТ.

Информирам ви, защото ви знам, че не гледате телевизори и защото ви знам, че изповядвате религията на шопа:

„Най сакам да съм змИя, га си одим да си лЕжим!“

И че най-обичате да сте прави пред бара в Гърция, отколкото седнали пред струга на Велев!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *