Мрънководител

Ограбиха Мира! 😥

Публикувано

Мира Добрева без грим, с прическа като на тираджия и прясно изпънати джуки…по НОВА!
Някой да ѝ каже, че не е възпитано да използва гласа, с който представя пристигането на лястовичките от юг, за да обяснява как е била ограбена. Някакъв нонсенс се получава – човек трябва да се ядоса, да си каже – „Мамка му, посегнаха и на Мира, на Жоро Торнев най-милото“ – пък без да иска започва да се умилява и вместо да се нервирА, изпада в слабост.
То двайсе минути, в които Мирчето разказва какви решетки има, какви сотове е сложила, как ей така не гримирана си ходи из къщи и пак не се стряскат тия крадци „симпатични“ (тя нарече така взломилият я неколко пъти – симпатяга) и сега какво – хората какви да ги дръвчат вечи, а!?
След като Мира се налага да стане толкова рано, не да се наспи разбираш ли, и да дава интервюта за „най-гледаната телевизия“ (пак нейни думи), ко прайм? Туй жевот лий!??
Тя, оважаеми зрителе, нямала да остай тей раотата! Тоа път вечи, не! Щяла да са бори. Щели да го намерят тоа синпатяга и тя, ама непременно щела да си поговори с него. Сигурно ше го измъчва, ше му пуска избрани моменти от нейното си предаване, където махараджа надува индийска свирка и дрънка на дайре или пък самата тя язди конче (Корнелия може, Мира не може, тека ле?).
Не требвало вече така. Казвала го офецялно пред многомилионната аудитория на тази талавизия (очаквам я скоро в НОВА – това ми блъска на самопредлагане).
Нещо спешно се налага да се направи…хммм…какво ли..?
Ми, нещо! Хората как траели, незнамнезнам. Тя незнаенезнае де.
Двайсе минути за на Мира петдесетяхто лева! Щото тя вече много пари не държала в чантите си. Те бабите и дядовците по селата също тъй – два-три лева най-много из престилките и гащите им да намериш…

 

2 thoughts on “Ограбиха Мира! 😥

  1. Всяка случка-весела или тъжна-може да бъде огледана от няколко страни и тълкувана по няколко начина.Мрънководителя И.И. е избрал да иронизира пострадалата.С малко напъни за сатира успява да ни накара да изкривим устни в нещо като ХМ.Добре.Постигнал е целта си.Но и крадецът,четейки това е също доволен-никой не го псува и кълне,всички се надсмиват над пострадалата.Значи те са в неговияотбор!Той е наказал хубавелката по най-добрия начин и е доставил удоволствие на ФБ кибиците.Значи смело може да продължава…Следващият може да бъдеш ти,МРЪНКАЛОТО….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *