Виктория Тинтерова

Отворено оплакване от Каракачанов

Публикувано

Вчера при Модната икона, Каракачанов се оплака, че сме се гаврили с него.

„Направили колаж как слизам от самолета в Щатите с торбичка от БИЛА. Добре де, не можеше ли поне да е с торбичка от Marks & Spencer или Bata или в краен случай Кауфланд?! Аз не пазарувам в тая просташка БИЛА!“

„И на тоалета ми се смяха – вика – аз сам съм си го платил, поръчал и той въобще не изглеждаше така опънат при шивача. Спициално съм си го шил за учения, да ми е удобно да си пълзя и да се сливам с околната среда. Много ме обидихте, социални мрежи, да знаете!
Нашите малки медийки, дето ни ги направи онова момче Цукер.. Цукито…., бе къв беше там, все не мога да му запомня името, та медийките ни са много жестоки.“

Ей на, ако не бяхме ние, Каракачанов никога нямаше да разбере колко е жалък. Но всъщност, дали е разбрал? Надали… И той ще отече в канала, в който изчезнаха стотици министри, замове, депутати и се превърнаха в една аморфна, смърдяща каша. И него ще забравим. От него в пространствено-времевия континуум ще остане само тази картинка как слиза от самолета с торбичка на БИЛА в ръка. Това е нашето малко, но много злобно отмъщение.

Нашите малки, често кухненски медии много дразнят и големите медии. Следят ни какво правим по улиците, какво си говорим и за какво се тревожим. Това последното много ги вдъхновява. С огромно удоволствие уголемяват тревогите ни, умножават ги и ни побъркват.

Не се побърквайте, хора! Спокойно излезте и се гмурнете в мъглата. Това е просто мъгла! Не е „МРЪСЕН“ въздух. Сутринта даже беше приказно – бяло и тайнствено…. Може би даже с феи наоколо. Няма да им се даваме да ни психясат напълно. Без да съм психиатър, психолог или антропологичен анализатор, мога да ви кажа, че е по-опасно да се уплашим неимоверно, отколкото да походим в мъглата!

Това е моето малко анализче, от малката ми медийка.
Приятен и споко – корабът потъва нормално!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *