Виктория Тинтерова

Откраднат втори живот

Публикувано

– Вие живеете втори живот. Така ли се чувствате?
– Лекарите казват, че сега изследванията ви са в пъти по-добре. Така ли се чувствате?
– А вие как се чувствате като правите сърдечен масаж?

Не се съмнявате, че това са въпроси на репортерка, нали? Таз особа се казва Християния Червенкова. Щом четете това, начи сте се събудили живи тая сутрин… Така ли се чувствате?

А сега моята любима, моята фаворитка, моят гуру, ако реша да стана млада репортерка – Рада Богданова. Тук е неописуемо, този разкош трябва да се гледа. Аз вече почвам да се съмнявам, че длъжността личен състав или сегашното Човешки ресурси на телевизорите се заема от много хумористични хора. Наемайки такива особи, те искат да ни развеселят мрачното битие, нали, щото друга причина не виждам… А па интервюираният от Рада човечец гледа невярващо, леко уплашено и е готов едно сепуко да си направи, че да свършва тая мъка… Дано оживее, талантлив режисьор бил, викат.

Но това са бели кахъри, драги зрители, в сравнение с новината, че махат Мъжътнагала от ефир. Подочух, че било политическа поръчка, щото дразнел Премиера с тия сутрешни разговори за оргазми. Ми ся млад е, не е като да е на 59 години….

И последно телевизорно наблюдение – Ралица Агаин е изключително лепкава личност. Напомня ми на онези гадните ленти за мухи, дето висят от крушката по селските къщи. Не знам защо, просто въображение… Ама пък намекна че т.н. Влади Горанов е знаел тая работа с Олимпик. Както и Вожда.

Като казах Вожда, та се сетих – вчера Вожда беше пишман, че е жив в тоя парламент. По една време аха да се просне на два стола и да си поспи. Ама колко е черен, а? То е от отпуските, които не ползва и само очите му светкат. Така прилича малко на статуята на Симеон, оная с очите.

По едно време Вождът метна един белтък на Цвъ, Цвъ на Пекинската патица и тя разтреперана се яви до Цвъ, където получи някакви инструкции. После се върна на Преседателското си, пекинско място и взе да командва държавата, ама за всеки случай гледаше непрекъсанто към Цвъ, че да не сгафи некое управленско нещо. Цвъ е много бял. То е за да има разделение на властите. Цвъ чака да избелее Вожда, че да иде на почивка, да не дразнят електората твърде.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *