Яяя......

От наведени медии и адвокати – наведени позиции

Банално известните наведени медии ще се скъсат от девет кладенеца вода да носят, вече очаквам и от Луната лунен прах да ни доставят само и само да развият напоително тезата, че русенската журналистка Виктория Маринова не е убита заради професионалната си дейност. Което обстоятелство не е категорично доказано разбира се, но, както се казва – „трупът още не изстинал“, а вече се правят крайни внушения, как сакън, да не сме си помисляли дори.

Двамата палячовци Виктор и Аделина, така настоятелно и тенденциозно задаваха въпроси на русенската си кореспондентка отразяваща събитията от мястото на събитието, че съвсем малко им остана да извикат – „Ето, дами и господа, в материалите, които са били журналистическия обект на Виктория не е имало нищо по-различно от това, което самите ние, вашите скъпи и любими информировчици да не сме ви показали, разказали и представили. Ерго – кучето е заровено на друго място, оставете властта да диша. Най-вероятно всичко е плод на изпаднал в амок объркан човечец, а това както всички знаем е нормално, случва се, все пак живеем в демокрация – тия неща отдавна трябва да са ви станали ясни, нали?“

И извикали, ама разбира се, Марин Марковски. По спешност го извикали. Миналата седмица пак бил при тях, ама тая сутрин едва ли не от леглото го измъкнали, щото той е голям капацитет.
И Маринчо почна да разтяга локумите.
На него всичко му било пределно изяснено, толкова работи му били направили впечатление, страшно много ги бил разбирал нещата… Абе, експертизата му била готова още преди самото убийство общо-взето. Той нали е професионал ся!

Похвали Бойко, естествено, щото дал или щял да даде парички за нови технологии на меверето, дето щели да разкриват всички престъпления тутакси (сигурно и тия по селата, знаете – насилените бабички, кражбите на патки и кокошки, ала-бала..), дръпна една горестна защита на шофьорчето на Мето, днес по съвместителство министър на вътрешните работи – бил много хубав човек, от системата, разбирал от полиции ужасно много, той ше опрай раотите, чуек.

Изобщо – Марковски обслужи идеално налаганата силово версия, че става дума за всичко друго, но не и че работа на Виктория може да бъде причина за убийството ѝ.
Имах чувството, че вече е нает за нечий защитник…и той определено се държи като нает…от властта.

На финала, разбира се, всичко може да се окаже какво ли не – убийство заради журналистическата работа на Виктория, престъпление от страст, извънземни да са кацнали и след като не са установили стабилен контакт с представител на човешката раса да са се нервирали и в яда си да са извършили непоправимото, убийство по невнимание може да го изкарат, но факт е, че властта е уплашена, вероятно виновна и панически се опитва да ни убеди, как всичко, което се случва е закономерно спрямо световното положение, глобалното затопляне, няма нищо извънредно и айде не се надъхвайте, щото не са ви ясни работите.

За вас това ако е ок, то за мен не е. И идея нямам, защо пък за вас ще е!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *