Яяя......

ПАРАПЕТ МУ Е МАЙКАТА

Публикувано

Някои фото-политически наблюдатели твърдят, че на видеото Киро се държал за парапета. Добре, приемам че може и да са прави, но веднага възниква въпросът – защо по дяволите Лена носи парапет в задника си? Мъжът и́ знае ли за него? Не и́ ли убива? Асен пързалял ли се е по парапета или иска да ни изненада с парапетен фокус по време на гей парада?

Щото, вижте…Като ви говорят глупости – ще им говорете и вие!

Тъй като в крайна сметка не ние ще върнем Борисов на власт, а парапета. И Иво Инджев, разбира се. В по-малка или в по-голяма парапетна степен. Щото аз отдавна предполагам, че и той носи един-два парапета в гъза си.

И още нещо. Относно парапета. Защо Киро спря да напада Гешев през последните месеци? Забелязахте ли? Заради имунитета или заради парапета? И имали връзка тази бела Кирова тишина с парапета в МС? Да не се е държал и там за него. Пред камерите. Чиито записи Гешев великодушно прибра. В прокурорското си чекмедже.

Въпроси, въпроси, въпроси. Парапети, парапети, парапети. Бела тишина и самотен самолет от Латвия. Брендо ли се прибра или Спас Гърневски си пусна фърчилото?

При всички положения аз съм готов. Взел съм си от любимия лубрикант на Баце и чакам да пуснат видеото с леля Асена. Ако я заболи случайно парапета, да и́ подам малко мазило през екрана. Щото и тя душа носи, женицата…

И отново да повторя. Като ви говорят глупости – говорете им и вие! Да видят, парапетите, че сме си на едно ниво. На тежка парапетна олигофрения.

Васил Петев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *