Виктория Тинтерова

Писма до Америка

Публикувано

В подкрепата на безумната глупост с тия писма до бежанците от политиката на Партията и Правителството с призиви за завръщане в рОдината, пуснаха Бенатова и нейната тъпотия за двама млади, които се върнали от злата чужбина.

Бенатова вика, че България имала добри икономически показатели. Ама са невидими. Нещо като Конникът без глава, аха да ги видим тия добри икономически показатели и те се шмугнали в храстите.

Журналайката, дето замества Хек. се държи като истинска простачка, ама много нагла простачка. Ако някой дигне тоя народ да им разгони фамилията на герберските кухи кратуни, то ще е някоя таква простакеса.

Зорлем ме правят бесепар тия особи. Честно, не мога да си обясня как ни заля тая простащина. Навсякъде се вихрят някакви безкруполни, ниско колтурни и нагли жени. И грозни. Даже Тома Биков се затруднява да ги настигне. Беновска, Бенатова, Цънцарова…

Ша фана да гласувам за БСП само за да ги видя как се гърчат, ако Нинова стане министерка. Уникална наглост, уникална амбиция, уникална работа, драги зрители…..

Ена друга особа пък вика за среща на Путин със Стивън Сегал – Сделка с Дявола.
Било много тъжно Путин да раздава руско гражданство на звезди със залязваща кариера. И дърти. Звездите де. Младите актьори от Хамерика не искали при Путин.. Дяволска работа било тва.

Много ни смахнат ефирът, честно. Тъп, провинциален, нахален и грозен.

По-глупаво от писмата-призиви за завръщане в родината е само предложението за памперси на пловдивските кучетата. Тия работи само Лъчо Мозъка ще да ги е измислил.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *