Виктория Тинтерова

Плеймейт атмосфера

Публикувано

Ся вие тук се разправяте за разни бесепета, бузлуджи, конвенции, чудите се на Тримата дух…ове, чудите се на томата биков и оня другия…въобще едно такава какафонична е атмосферата. Обаче не сте прави да се разправяте – по Нова казаха, че най-престижната награда в България е титлата на плеймейт.

Това ме много впечатли, защото показаха едни млади момичета и забелязах една дискриминация по възраст, която рязко ме изнерви. И конвенцията се бори с такива явления, но и там нищо не е упоменато за възрастовата дискриминаци. Т.е., дръжте се прилично, спрете с тия фейсове, отивайте да тренирате и да пазите диети, да си натаковате устните с такова, да се намускулите. Забравете всичко научено – тва правоговор, правопис, тва прочетени книги…забравете! И като мине месец, ще ви проверя и ако сте достатъчно прости станали, ще предложа на Дилов син* да направи едно такова за плеймейтки и за жени и мъже над 40 г, над 50, над 60…. Стига пък сте деляли хората по възраст! Да ни раздели по десетилетия и да раздава и на по-дъртите такава най-престижна награда в България. Иначе ще го обвиним във възрастова омраза. И аз лично и собственоръчно ще организирам един парад на жените над 50. В подходящо облекло – тва къси панталонки, тва сутиени, пера и екстеншъни…. Той дали подозира колко сме много и колко може да бъде страшно едно такова шествие? А?

Ся, съгласете се, че Бетина Жотева, като не може да получи такава една супер престижна титла, поради възрастова дискриминация, може и да се обиди много. И Буруджиева също. Те една Нинова направиха на нищо, та Дилов син ли ще им се опре.
Дилов син, внимавай в картинката, да не се гледаме после с наведени очи!
Харесвам я тая телевизия, възпитава ценностната система на младите и забавлява възрастните. Симпатяги са.
–––––
Дилов син е със синя брада и сини очила, вероятно нарочно, щото е шега, нали – ем е син, ем е син, нали разбирате шегата?!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *