Виктория Тинтерова

По следите на незаконния алкохол и ени други раоти…

Публикувано

Нова и Бтв по следите на незаконния алкохол.

Две репортерки, наметнати с кожени тужурки, обикалят завода в Карнобат и броят пломбираните и непломбираните кранове, както и разглеждат „схемите“ по Хъкемян, т.е. чертежите на инсталацията.

В студията стоят Хъкемян, Николаев и Ади, със строги, но интелигентни лица, опасани с патрондаши и разпитват НЕП-аджиите, а един редактор и Момчето на времето на Нова зад камерите мажат с восък няколко метра дебело въже от железарията на ъгъла.

Дежурните разузнавачи от Мосад, ЦРУ, КГБ и китайските тайни служби, които отговарят за България, като слушали това нещо, моментално пуснали депеши до началниците си да приемат в службите им въпросните журналисти и подтиснати се разплакали, а един получил даже паник атака.

– А сега ще ви покажем някои от работниците – Цеца от Нова.
Показаха. Много интересни работници. Ха да кажат нещо, ама не им дадоха.
Тая тръба отивала в цистерните и айде…. в Гърция или въобще. Бе, дайте я тая тръба на народа! Включете я в топата вода! Отворете го тоя кран най-сетне! Революция!

Стар виц:
Една цистерна с водка изчезнала от полезрението собственика за доста време. Изпратили потеря да го търси. По едно време го открили в нищото, на едно сибирско шосе. Цистерната паркирана отстрани, празна, а шофьорът лежи отстрани блаженно напит.
– Серьожа, где водку?
– Выпил – промърморил Серьожата.
– Всю? – шашардисала се потерята.
– Нет, половину!
– А другую половину?
– Продал..
– А деньги?
– Выпил.
Трябва да има разнообразие в тоя живот… То не може само водка.

…………

Тия дни Средната класа си зе дърмите, високите доходи, и айде в Гърция. Ние, обаче сме висша класа и си останахме тук. Висшата класа, както е известно, е високомерна и прави нещата наобратно. И Патрашкова така каза, ма нямам да ви разказвам, просто ми повярвайте…. Та поради оставането ни тук, се нарадвахме на страхотна тишина и празност на улиците, съпроводено със биропитие под топлото есенно слънчице.

Освен това погледахме малко български филми, с които ни бомбардираха, щото празник, нали. Един за една маймуна, издържах около 20 минути. По същото време, по друга телевизия някаккъв, в който е на, убийте ме, ама не помня за какво се разказваше – него издържах около половин час. А снощи за едни полицаи….

Знаете ли, че помощното училище на Цвъ бълва не само кадри за политиката, и за киноиндустрията също, в това няма никакво съмнение. Ама от началния курс. Начи – както говори Цвъ, такива са съвременните български филмите. Ми, школа, какво се чудя и аз…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *