Виктория Тинтерова

Престъпна нация, мама му стара!

Публикувано

Работодатели, правителство и Нова се обединиха около извода, че всички ние сме априори престъпна нация. Крадем като луди от работодателите, через разболяваници. Трайте си, догодина направо въобще първите 3 дни.

Иначе, много от моите познати не взимат болнични въобще, ходят си болни на работа, че се бавело изплащането на тези дни, които биха си кашляли у дома.

Аз предлагам и в затвора да лежим по 1-2 дни в годината, щото може някога нещо да сгафим. Предлагам и шофьорите да внасят по 10 лв. месечно в КАТ, че може някога да подминат някой СТОП.

И по два шамара лично от Него. Месечно.

Като казах Него, виждате ли колко е щастлив, като мине границата и спрете да Го дразните? Горкият човек, не случи с народ….

А Менда говори такива неща за пенсиите, че се питам – тия нали беха десни? Десни, ама друг път. Садисти са. В скапаните им от имане мозъци се родило следното извращение:

– Няма да правим мин.пенсия 360 лв., колкото е прагът на бедност, а 250 лева. Останалото до тоя праг ще го даваме като помощи… – пали се Менда – Щото има много пенсии с магазини и апартаменти.

Нали разбрахте – лъжливи болни и лъжливи бедни пенсионери. А на миганите – безплатни детски градини. Съвсем у десно, а?

За Боил Банов не ми се говори…. Ако ме питате, де.

Иначе Виктор Н. вика, че един българин с Ламборджини карал със 190 км/ч в Хърватия и полицията го глобила с 6000 кунта. Върнах 2 пъти… и все – „кунта“! Бре, кво е тва кунта, викам си. Отивам в интернетя и виждам, че има един човечец – Кунта Кинке от Гамбия…. Хора от Нова, парата в Хърватия се казва куна, Не се членува, та да се превърне в кунта… или кунтатата. Тая Хърватия не е на обратната страна на Луната или в Гамбия, бе, та да не ѝ знаем валутата!

Целият тоя просташко-социалноантропологичен разкош и резонанс, се допълва съвършено с едно нова реклама. Двама пикаят в дълбока африканска джунгла. Нарисуван до ушите негър и пътешественик. Българин.
Нарисуваният негър знае български и пикае с две струи. Пътешественикът-българин гледа и завижда. Негърът му съобщава, че това чудо е от някакво африканско растение, което вече го има и в аптеките в България. Сега вече всички българи ще могат да пикаят с две струи.

Виктория Тинтерова

––

Един шоп се връщал от Африка. До него, в самолета седяло едно младо семейство българи с детенце негърче. Заинтересувал се шопът защо детето им е такова.
– Ми жената, докато беше бременна, един гамбиец с поличка я подгонил и тя от уплаха….. Така ми каза.
Стигнали в София и на раздяла шопът казал на бащата:
– Виж ся, брато, симпатичен си ми, та да ти кажа – он гамбиецът я е настигнАл със сигурност….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *