Виктория Тинтерова

Провинциални номера и предложения

Публикувано

Чета най-различни великолепни предложения за подобряване на живота в София. На това се набляга в една от кампаниите. Да ви поразкажа малко, а…

Начи – да се спират колите с провинциални номера още в подстъпите към Великия град, когато въздухът е мръсен. А той е мръсен почти непрекъснато. Ще се построи стена около София, с амбразури и през тях нарочно избрани демократи, ще обстрелват с киселина престъпниците, тръгнали да мърсят въздуха. Уточнява се още солна или сярна да е киселината…

Извън стената остават кварталите, в които няма жълти павета. Там, знаеме, че не живеят кореняци-софиянци и затва се предлага да се въведат други мерки – високо заплащане за парко-място, ама много високо, така че аборигените да си оставят колите около околовръстното и в близките до София села.

Тия от селата – да се изселят в села в Северозапада, защото ще пречат. По този начин се решава и обезлюдяването по ония земи и се осигурява работна ръка за стотиците хиляди заводи.

За център на Великия град ще се счита затрупаният с тонове пръст, отъпкана и засадена с лалета и туи Оня паметник. Там коренячета-софиянчета ще се спускат с шейни зимата, а през лятото ще карат електрически тротинетки. Вътре в града ще могат да влизат само хора, които са си купили коли, които са произведени догодина.

Вътре, в крепостта на Кореняците, ще бъде забранено пушенето, като във всяка кръчма ще се поставят огромни плакати, на които са изобразени поразените от дима органи и хора. Защото най-големият бич за града са тютюнопушенето, старите провинциални коли и Оня паметник. Решат ли се тези три въпроса, ще заживеем, ние, кореняците като Симеончовци.

Даже има програма как да се застроят всичките ни градинки с нови и лъскави блокове, от Артекс разбира се, а отдолу – гаражи. Децата-коренячета ще могат да карат летни кънки по рампите на тези гаражи. И да се смеят и радват….

И аз имам предложение, и аз съм демократ и електорат.
Предлагам телевизиите да започват с четене на некролози на всички починали и загинали българи. Ако няма такива в някой ден, да се издирят от братските европейски държави. Даже съм си харесала и актьори – един, който рекламира телефончета и Силвия Лулчева, която рекламира всичко. По-важните са Калин Сърменов, щото и той е човек и той иска да яде. Омари.

Виктория Тинтерова

One thought on “Провинциални номера и предложения

  1. Писането ПО ТОЗИ НАЧИН е дарба! Вие я притежавате! ПОКЛОН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *