Яяя......

Продуктът е уникален, братя и сестри!

Нямам чаршафи. Шия ги на маски. 8 слоя. Утре пускам 10-слойни от филтър на прахосмукачка + парчета анцунг! Комшийката Розалия им прави магия за имунитет и платен отпуск – продуктът е уникален! Е, не като на колегата, който преди продаваше аквариуми, а сега ги продава като 4D шлемове, но все пак изкарвам някой лев… Бизнесът цъфти!

Отвреме-навреме се показвам на прозореца да снимам мръсните-гадове-да-пукнат-даноооооооу, дето са навън. Научих онлайн жестомимичен език, за да си лафим с хората от съседните блокове. Защото кризата ще мине, но сега е важно да сме отговорни! Нали?

Част от разговора ни:
„Да! Сигурен ли си? Нямам идея, чуек…“

О! … Забравих да ви кажа, че имам вече въображаема приятелка. Малко ме дразни и тя напоследък. Спорим с нея по важните теми. Понякога статусите ми… са всъщност от нея…

Ходя и на онлайн курс провеждан от професионални водолази „Как да си задържаме въздуха, когато усетим присъствието на коронавируса“. 2 бона, ама си струваше! Сега отивам и без да припадна на касата купувам на бегом ориз и боб от супермаркета! И то С ЕДНО ВДИШВАНЕ, братле!

А вчера в 3 през нощта, докато разхождах произволно уловена улична котка, ми се случи нещо истински вълнуващо! Направо ми оправи вечерта! Снимах едни двама, които не са на метър един от друг, как те снимат други двама, които се целуват!! Представяш ли си?! Баси! Заради такива хора ще умрем всички!
Но! Гледам да съм позитивен. Гледам да давам храна на мозъка си..

Добре съм, напълно здрав и щастлив! Плача по три пъти на ден. Понякога по 5 пъти – като не е изсъхнал дезинфектанта на ръцете ми и забравя за него!

Но! Стига съм писал за мен! Искам да поздравя всички, които взимат мерки! Примерно вчера в бакалията човекът с ръката си чеше ухото, бара ни парите, слага месото в торба – НО!!! НО Е С РЪКАВИЦИ! И маска! Браво!
Бъдете отговорни!
Важно е! Модерно е! Нека!

Чакам ви до чудотворната икона на Великден! Да целунем Отцата да се изцерим, братя и сестри! Ще ме познаете по маската с трибагреника и текст „SVOBODA ILI SMART“!

Иво Илиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *