Виктория Тинтерова

Просперитет, майка!

Публикувано

Един Николай Василев, бивш задник, пардон не бивш, съвсем настоящ, вика, че заплатите били 200 лева преди 10 години, а сега – вижте ни къде сме. Ми виждаме, нали им го живеем тоя просперитет….

А па профсъюзите сега забелязали едно дигане на цената на некви емисии, и грачат изненадани. За да са по-убедителни са рошави и с гурели, та да се слеят с обикновените типове като нас, да се слеят с тълпата, така да се каже.

А пък моето любимо момче на времето на Нова щеше да даде фира на едно шосе – аха да го сгази снегорин, но то себеотрицателно газеше в преспите, за да ни наинформира както трябва.

Въобще – зима е! Тате маа спържа, както написало в съчинението си по български едно шопче, третокласник.
И дядовци Коледи колкото искаш по телевизора. Всеки е различен – тоя на Лидъл като че ли е най симпатичен, не знам… Тоя на МЕТРО не струва, обаче има един, на когото бебето му е с брада, много гадно бебе. Прилича на тоя Николай Василев, от началото.

Иначе – обичайното – дарявйте, драги зрители, другарки и другари! Например пловдивската неонатология има нужда от памперси. Купувайте кувьози, апарати….. Даже предлагам всеки да си купи по един апарат за кардиограми, винаги да имаме в аптечките спринцовки, конци и игли…, че да облекчим здавната система.

В парламента сега изготвят задължителен списък за гражданите, селяните и дори за софиянците. Също така предвиждат да ни задължат 100 семейства да се кооперират и да си купят по един снегорин и така ще облекчим и Фъндича, и Портних, и пловдивският Портних и въоще, защото ги обичаме. А за през лятото, за ремонтите, по един валяк.

Проучих – в интернет можеш да си поръчаш валяк, струва 20 000. Ръчен, с безплатна доставка. Ми не е пък чак толкова много – 20 000 : 100 = 200. 200 лева на семейство, бълха ни ухапала, а как ще помогнем, а? И снегорини има и те с безплатна доставка.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *