Виктория Тинтерова

Прост като диня

Публикувано

Един прост и просто депутат от т.нар. патриоти, вика, че обединени патриоти е най-хубавото патриотично нещо, което ни се е случило напоследък… За него съм сигурна, че е най-хубавото нещо да стани проз дипутатин. За мен съм сигурна, че е точно обратно.

Ама пък снощи погледахме биг брадърите. Цък-цък… и брадъриии. В момента тези хора там, вързани по двама – мъж за жена, барнати с някакви лъскави оверали, чупеха дини със …задници. Честна дума. Заставаха, двама по двама, над едни дини и рязко клякаха разчекнати върху едни дини на пода, докато ги пръснат. Дините, не задниците…Оперна певица, 2-ма футболисти, някакви с цици, ама много големи, кръгли цици, 1 брой артист с претенции, 1 брой рапър или някакъв такъв….

Всичко стана в смачкани дини, а те се хилеха като … задници, очевидно доволни от себе си и щастливи, че са изпълнили „мисията“. Мисията, бе хора!!!! А наоколо – омазано с този хубав плод….

Такова човешко падение за пари не мога да си представя. Това предаване е някаква такава неуписуема вакханалия на унижението, че даже най-големите, най-опитните злодеи в историята биха ги потупали по рамото сценаристите, продуцентите и участниците. И възхитени цъкат с език от ада. А вие се чудите на хората, дето търкат билети. Чудите се на наглостта на Борисов. На идиотията в Парламента.

Аз например се дзверя всеки път като видя Марешки …Всеки път като го зърна там, очите ми стават като на геройче от рисуван филм – аха да изскочат. Мислех, че една реклама с едни баби, дето чакат внуците на кафеее-ее-е е своебразен връх на кича, на простотията и унижението, ама студено…студено… мислех, че Гала и „животът е хубав“ вече са недостижими, но не, можело и още…

Представяте ли, че щом хора за 50 илядо лева е готов на т’ва, за 1 мелеон на какво е способен? Единственото радващо в лошото ни образование е, че младите ни сценаристи са прости и не са чели Ерих Мария Ремарк, оная, германката, и не знаят за една героиня от „Черният обелиск“, която вадеше пирони от стената със задните си части…

Ся чух, че Кубрат Пулев искал да стане политик. Не е рекъл, не е станал! И тогава положеинето ще е – Ей, ти там, я по-тихо, че ще ти гръмна един!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *