Виктория Тинтерова

Протести срещу опозицията

Публикувано

Чувам, че строителите се много обидили от бесепето и опозицията. Щели да наредят илядо тъжни валяци, багери и фадроми по Цариградско шосе и ние като минаваме покрай тях да пуснем по една сълза. Но пък децата, дето ги водят с коли на детска градина как ще се радват, ехеееее! Очаква се рязко увеличение на поръчки до дядо Коледа за камиончета и фадроми…
Но това е друга тема, потребителска. Казвам го, за да се подготвят родителите на малки деца. Финансово, да не се гледаме после с наведени очи.

Ние тук говорим за друго – алоу, бесепето, може ли да сте пък толкова зли? Не им били качествени пътищата, Графа ин ги бил скапан, асфалта ин ги бил незнамкъвси…. Елена Йончева и Нинова са направо като едни харпии, точно преди Коледа ги натъжават така тия строители. Има един човек, Глосов се казва, голям фактор в пътищата, така да се каже – шеф на пътищата, ама по-малък, не като Лилето Ни, но все пак….

Та този човек Глосов е ужасно, ама ужасно тъжен. Питат го:
– Може ли да се полага асфалт върху снежна покривка.
– Може, – тъжно отговаря Глосов – що да не може… То винаги има вероятност да се компрометира ВСЕКИ асфалт.
Така е, винаги има такава възможност, да не се заяждаме с човека.

Утре ще протестират журналистите от Бтв, Нова, Евроком и Бнт срещу чалгализацията на обществото, фалшивите новини, неграмотността. Шествието ще се проведе пред Националното радио. Ще говори удър репортерът на нова и Деси от Париж, заедно с колегата Найо. Гала, Господин Х. и Николаев ще пеят Марсилезата и „Без радио не мога“ и последния хит на Азис с рецитация на Цветана Манева, облекана в съдийска тога.

Предвиден е и протест на Министерския съвет. Много ги дразним и непрекъснато ги обиждаме. Ще блокират Царя, кръстовището на Орлов мост, и градинката пред парламента, а Фъндичът еднолично ще блокира Графа. Щяла да се върже със свински опашки за 7-то и 8-то гранитно блокче. Начело на протеста, който ще тръгне от президентството, ще бъде Лилето Ни, като онази, френската, със знамето и една … такова оголена. Избрана е била с кастинг между три кандидатки. Единодушно. Цвъ, Тома Б., Хариз, Антон и Беновска ще носят ръчно изписан трансперант – ДОЛУ БКП! РАДЕВ, ТИ СИ ШОФЬОР! ПУТИН Е ВИНОВЕН! и ОРЕШАРСКИ, ТИ СИ ГАТ! За последната дума малко се покарали – с Д или с Т се пише, твърди наш източник от МС, но накрая Цвъ надделял….

А Каракачанката ще кара танк. От днес започват опитите да го натикат вътре. Като успеят – тръгват.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *