Виктория Тинтерова

Професорката, Мрачният и протестите

Публикувано

„Нормални хора на нормален протест с военни димки не ходят“ – Джамбазки за протестите.
ГЕРБ извадиха от ръкава тежката артилерия, според тях – Професорката и Мрачният. Професорката вика точно като Джамбазки – Едни и същи лица, вижте ги – и още – АЗ НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ИМА КРИТИЧНО МНОГО ХОРА, КОИТО ИСКАТ СМЯНА НА ВЛАСТТА и ……нещо за ДЕСНИТЕ ХОРА, които си траели, начи не били недоволни … А пък Мрачният – на майките трябва нещо да се ДАДЕ, а също и вижте ги, ма това не са бедни хора, за тия с военните димки… не са ромиии… не са бедни, бе. Средна класа били.

Според Мрачният и компания средната класа са хората, които като си земат заплатите и си платят тока, парното, водата, данъка, телефона, платят си кредита за някой рожден на детето и си купят храна за месеца зануляват, така да се каже. Разбрахте ли сега какво е средна класа?! Аз другояче си представям средната класа, ама то е защото съм проста. Ако и вие сте си представяли друга средна класа, начи и вие сте прости. Очевидно и Мрачният е прост. То и Баце така ни каза…

Аз да ви кажа не знам друга държава, нормална де, дето хората не ходят със сламени полички, в която интелектоалния елит никак, ама даже хич, не се дразни от обидите, които му нанася Главният ..интелектуален потенциал. Начи даже да сме бедни като църковни мишки, квито сме де, бих понесла някак бедността, ама някой непрекъснато, цели 10 години, да ме обижда непрекъснато, някак не ми е кеф. Ем бедни, ем непрекъснато …. прости. На по-младите да кажа – даже Тато не ни е обиждал. Ни веднъж не ни каза, че сме прости, че сме варени жаби и прочие селски тъпотии. А от друга страна Мрачният и Професорката викат, че сме били безспорно освободени на 10 ноември.

Бе какви свободни сте вие, бе хора? Вие сте във виртуален архипелаг Гулаг, ваш си собствен, вие сте роби на потребностите си. Вие нямате капчица достойнство, варени жаби сте… Даже мургавите братя имат повече достойнство, обиждат се… Да ходите по кръчми и студиа и да се унижавате, да дърдорите тъпотии без смисъл, да си напечете задницити в Гърция, да си купите новата Мазда…. Свобода, нали… Е това им е животът. Празна работа. Да ви мачкат. Свобода, Боже, представа нямат тия от свобода.
–––––
Професорката – Антоанета Незнамкакваси, която в един нормален свят щеше да е … и аз не знам каква, щото рискувам да обидя работещите жени, но за татовото време съм сигурна – дружинна. Дружинните живееха в една стая, в която имаше знамена, червени, плюшени покривки и портрети, потънали в прах. Дружинните също бяха потънали в прах, подобно на говорителката на ЦаКаров, който цака лошите…

Мрачният – Андрей Райчев, ъвкордз. Та този мрачен тип е бизнесмен с голф-игрище, нали не сте забравили. Син е на Венцел Райчев, който е работил в бюрото на София прес в Москву. Освен голф игрище, има и соцагенция, барабар с Красимир Гергов. И те така са се оплели, като свински черва Свободните.

Лъки, ти си Геврек са работите по телевизора…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *