Виктория Тинтерова

Процедурен въпрос

Публикувано

Имам един наистина съвсем сериозен въпрос към господините Николаев и Хекимян:

Господа, можете ли да обясните, поне на майките си, ако не на нас – къв е смисълът от интервютата с игумена на Седемте престола и неговата майка, въпросите към него как са се държали хората в последния си път, какво мисли, че е станало, интервютата с близки на загиналите хора, непрекъсната сводка за състоянието на ранените, показването на кадри от пристигането на автобуса в манастира, какво там са си купили?

Цели две предавания, по два часа и половина, начи общо 5 часа само с този случай и празни приказки с едни и същи хора, които търчаха от едното студио в другото, какъв смисъл имаха?
Да ни покажат, че държава няма? Че държавата е на колене?

И никаква сериозна информация, например най-важната – кой е собственикът на фирмата, коята не се е подчинила на горещите, отчаяни молби на държавата да оправи пътя? Кой е собственикът на тази фирма, поставила държавата на колене? Защо си е позволила да не изпълни предписанията на Държавата? Как така? Тя още колко пътища прави из страната? Колко години прави пътища и колко още години ще прави пътища? Колко, всъщност, струва 1 кв.км път? У нас и по света? Глупостите с коланите не са разрешение на въпроса с отвратителните пътища….

Не смятате ли, господа, че има много по-сериозни и не до там садистични въпроси от „Как се чувствате?“
Доволни ли сте от себе си? Доволни ли сте от тъпото напрежение, което безсмислено нагнитате в обществото? Смятате ли, че такива едни интервюта помагат с нещо и биха променили нещо? Полезни ли бяхте, полезни ли сте с нещо за обществото?

………………………

И накратко за комунизмите:

АлЙо вика, че войната във Виетнам била справедлива война, щото била война срещу комунизъма. С напалм. И много боНби. Копола, Форман, изяжте си филмите, нищо ен разбирате от справедливости! Ох, добре, че има няколко български хора, да обяснята на света разните работи за справедливостта.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *