Яяя......

Селайдин и вълшебното ДНК

Публикувано

Има два варианта – или Селайдин е убиецът или не е.

Ако е той – ще интервюират цялата му рода, всичките там лели, майки, бащи, трети братовчедки, няколко баби и асънамъ, само че ако не е той…ми, пак ще ги интервюират.

И в двата варианта „показанията, които ще снемат от тях журналистите, репортерите, техните втори братовчеди следващи журналистика във всички Свободни университети в нашата свободна държава, няколкото топ водещи в национални телевизии и асънамъ ще бъдат дълги и напоителни и имащи за цел да ни дадат така лелеяното зрелище, вече без ужасяващите подробности и специфики съпровождащи едно убийство, което зрелище ще изпусне обществената пара, всички ще се посмеем дружно на циганските лафчета, както и „Господари на ефира“ ще получат възможността да запълнят предаването си с нещо различно от ниско прелитащи „разследващи“ репортери имащи свойството ненадейно да падат за двайсе.

Настъпва време за шоу…а още не са изтекли обичайните 48 часа, необходими за излизане на резултатите от всяко ДНК изследване. Гледам, по филмите им трябва толкова време (Бойко нали иска нещата да се случват като на кино), пък и съм чувал, че действително работата с ДНК не е толкова проста и като сифон, тип „стисни-пусни“ и „щрак Марийке на портрет“.
Не знам как, обаче нашто мевере избачка едни сигурни резултати за много по-малко и от 24 часа и въз основа на тях сега медиите разхождат роднините на Сим-салабим като мечка из телевизиите.

Има нещо магично в това…както и циркаджийско.

P.S. Прякорът на Селайдин е „Ремикса“, ако не сте разбрали. Много уместен за случая прякор. Живеем в такъв.
Един безкраен, повтарящ се цикъл с леко барнат аранжимент всеки път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *