Виктория Тинтерова

Скок-подскок…

Публикувано

Скок-подскок, скок-подскок …. рушат се паметници на културата, подскок… голяяма глоба за каране в бус-лентата… скок… бесепето клатят националната сигурност… банда изнудва деца… в банско спират еротичните работи, пардон, строежите…. кончета, куче-герой, един на 27 години бил осъден 30 пъти, катеричка краде шал, Спас Русев…. И още и още…. Всичко това в чопъра на Нова. Накрая добавете джоджън, мащерка и риган, за по-богатите граждани и селяни, може и малко шафран. Пуснете да се разбърка отначало на бавна степен, после на по-бърза. Консумирайте на стайна температура!

Николаев вика:
– Където няма институции, няма власт, е така … – за една миганска работа.
Дали ще го каже това на следващият си ГОСТ, който е, и това е… тъдъъъъъдъм Цветан Цветанов. Да бе, ще го каже…. Да не е луд?!

После ни показаха една социална работничка, ама истинска, нали, не от тия нощните…. При тях отишла една жена с 6 деца, да потърси закрила, че мъжът ѝ искал да продаде най-голямото дете, което е на 9 години. Е, ще ѝ помогнат, щото са добри и благородни! Ще намерят приемни семейства за шестте деца… Найс, както би казал някой по-ентелигентен. Аз, като по-проста бих им казала – гадове тъпи, ДЕМ! На Ади и Ник не им направи никво впечатление тая грижа. Важното е там предаване да има, да се бърбори. Сега с огромно нетърпение и вълнение, чакам Разговорът. Не, не с Джин Хекман в главната рола, с Цветанов.

Кво да ви кажа за Цветанов…. Още Шарл Перо е написал текста на въпросите на Ади:
– Господин Ц. Защо са ви толкова големи очите?
– За да мога да гледам народа хубаво, журналистко.
– А защо са ви толкова големи ушите?
– За да мога хубаво да слушам народа и Корнелия, като говорят глупости и лъжи и за да слушам хубаво какво ми казват на молитвените закуски.
– А защо са ви толкова големи ръцете и някак пипкави… ?
– За да мога да ви пипна всички, особено, когато говорите лъжи и неистини и клатите.
– Какво клатим, господин Ц.?
– Столчето ми клатите и ще ви изям някой ден, както си спите всички! И няма да остане ни един ловец да ми разпори коремчето и да ви извади….
– Сакън, господин Ц., ние ще слушаме и ще папкаме и ще кимаме, пощадете поне нас от Сутрешния блок! Ние ви обичаме….
– Знам, знам, нали аз ви дадох кошничката с въпросите и червените шапчици…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *