Виктория Тинтерова

След срам качулка

Публикувано

Който е гласувал за Сидеров, може днес да се посрамува в някой ъгъл. То не е за срам.

Също и този, който е турил това главозамайващо лимонено жълто герданче на врата на Журналистката, на която не мога да запомня името. Нещо средно между оглавник и лигавник, които отделят главата от тялото и тя, главата, плува злобно около Сидеров и темите в ефира.

Също да се срамуват и тези, които гласуваха за Фъндича. Още като ги видях тия „отделители“ по Графа, забраних на детето да минава оттам. Една жена се пребила страхотно. А сега си представете 5-6 момчурляка, които се бутат, тичат и кикотят около тия съоръжения. Ама това вече ви го дадох като пример преди няколко месеца.

Сега си представете влюбена двойка, която въобще не се интересува от нищо друго, освен от себе си… Или си представете бабичка с дегенерация на макулата…. Или дядка, загледан замечтано в летен, бял панталон на хубаво дупе.

Представете си група японци, които възторжено снимат мърлявите сгради или весела компания, къркала бири с ракии в околните кръчми.

Анушка разля олиото…. На Графа.

А па Каракачанов ще го почерпя едно – каза на Баджака, че задава глупави въпроси и тя направо щеше да почине. Друго и да не е направил Каракачанов, това ми стига…. Тия, дето са гласували за него, днес могат да НЕ се срамуват. За утре ще видим.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *