Виктория Тинтерова

старТЪПИ

Публикувано

Тъй като със комунизъма си отидоха всички заводи, фабрики, цехове, институти и прочие глупости, много жени останаха резко без работа. Те вече няма къде да станат многотъкачнички, кранистки, чертожнички, инженерки и затва стават непеота, асоциации, стартъпи, фондации и прочие полезни организации. И в тази си битност на отговорни хора, се грижат за добруването на обществото и най-вече за децата, горките. Пишат по цял ден програми за храненето на бебетата, на пуберите и въобще на подрастващите хора. Крайната цел е да се премахне напълно след 5 години бялото брашно, захарта, солта, въобще всичко бело, да се премахне месото и яйцата и всички хора да преминат на киноа и чия. И банани.

– Иначе за кво ни беше тая революция – вика Красимир Дачев

А в края на програмите, след дестина години, да могат хората да пасат с удоволствие и доброволно люцерна.

Пишат и програми за обучението на подрастващите, за правилното почистване на детските ушички и дупенца, за спорта, за обучение на четиригодишните, даже има една програма, финансирана от есъто за учене на азбуката на правата на човека в утробата, като за целта бременните хора се задължават да слушат лекции на Близнашки вечер.

Стават масово и мисирки, пардон репортерки. И те се грижат за добруването на човечеството. След няколко, съвсем малко време, всички проблеми и управлението на държавата ще се решават по телевизорите. Ге Шефт, Николаев, Ади и Хемикян, с помощта на малкия главен секретар на меверето и известно количество мисирки, малко Румен Бахов и Биляна Четиетикета ще съдят, арестуват, режат глави на площада, кадруват за висшите длъжности, ще решават кой и колко да лежи в затвора, кого и как да лекуват докторите и колко стенда може да понесе жив човек. При грип антибиотик ли да даваме или да караме на парацетамол.

И както попита днес една репортерка на Нова:
– Нашата, българската Темида, има ли право….
Зависи, жено, ако е от Обеля, Мърцо Пицайзово, Люлин… има едни права, обаче, ако е от парламента и МС – други. Защото освен националност Темидите имат и квартали, длъжности, сметки в банките и други подобни.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *