Виктория Тинтерова

Султанка Петрова Махпейкер Кьосем Валиде

Публикувано

Вече я знаем тая работа – Султанка ще бъде уволнена, ще поплаче малко по телевизорите, щото са я обидили несправедливо, ще се появи некой дипутатин или няколко, които ще кажат колко Султанка е недооценена, обаче много, ама много ценна, честна и велика, колко е направила за народа и кви неблагодарни задници са тия….
Султанките са навсякъде – охраняват, строят магистрали и площади, измислят и гласуват закони, нагло ни бърборят някакви фантасмагории. Султанките биват малки, средни и големи. Обикновено са грозни и прости. Най-често са завършили някакви квалификационни курсове, след като са завършили
някакво више. Понякога са завършили курсове по нещо в някой неизвестен хамерикански университет. Когато са на важни държавни постове, побъркват подчинените им тъпанари, за което им подхвърлят малко спа, командировки някъде в далечната чужбина, купони за БИЛА и карти за почивка…
Държавните султанки си назначават султанки в телевизиите, а именно и заедно, за да четат етикети и да правят други полезни за народа, султански неща. Когато са частници, султанките са непременно свързани с държавните султанки, също са прости и грозни, с екстеншани и подути устни, с дълги, твърди, гнъсни нокти и тигрови панталони, а мъжете – с бръснати глави, но за сметка на това с необръснати бузи и са корпулентни. Имат златни ланци и скъпи коли. Частните султанки също побъркват подчинените си идиоти, дават им ниски заплати, щото наемат дърти идиоти, които никой никъде не иска и се оплакват непрекъснато, че няма образована работна ръка, която да знае езици, да пише таблици на ексел, щото по правило, частниците султанки не знаят ни езици, ни нещо друго, освен ФБ…. Има и много големи султанки, ама много, много големи, с огромни костюми. А някои даже и в световни мозъчни тръстове ходят, че да пръскат разкош от държавата на султанките по цялото земно кълбо.
Те не са чак толкова много, но успяха да таковат мамата на цяла държава. Характеризират се с огромна, нечовешка наглост и огромна глупост. Никоя султанка не си дава сметка, че да си султанка в скапана държава, не е никак готино. Даже е адски тъпо.

Виктория Тинтерова

One thought on “Султанка Петрова Махпейкер Кьосем Валиде

  1. Всяка прилика с действителността е случайна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *