Яяя......

Със сандали по асфалта

Публикувано

Върви петнайсетминутна реклама за сандали с водеща Росица Кирилова и един, дето май е по-грозния брат на мистър Пропър.

Тая глупост е наистина толкова дълга и тегава, че аз лично бих я прекъсвал с други реклами, ако ѝ бях режисьор – нещо за гъбички по путките на жените например или бабалюги по мъжките ануси и въшки по ташаците. И без това половината от „шоуто“, както го наричат двамата инфантилни водещи, минава в обяснения и натъртвания, как стелката на шибания сандал е антибактериална и противогъбична – би станало тематичен и епичен ситком.

– И та-ка, ова-жае-ми пре-а-тели – казва като робот със запек Макс, екранния партньор на върлинестата, но някак сладко-шибана Роси – има-те още брое-ни мину-ти, за да поръ-чате сти-лни сан-дали с ЕКС-КЛУ-ЗИВ-НА ОТСТЪП-КААААААА!

Последното го проточва, все едно робота тъкмо се е изпуснал в ламаринените си гащи и запекът е отминал, нищо, че е изакал бутала, сегменти и хидравлична помпа.
След него Роси направо няма търпение да си каже репликата и приплясква нещо за това колко ѝ е удобно на петичките, когато нахлузи златен сандал (това ѝ е любимият цвят – казва го около триста пъти) и как тая оферта не е за изпускане. Тя пък на превзетост го докарва като Галка от „Каризма“…или Галка се прави на Роси Кирилова… Няма значение – и двете са вцепеняващи гевезани.

Докато двамата отиват да се преоблекат, за да ни покажат и докажат, че тез сандалети си ходят, ако ще и с полицейска униформа да си, ни дават да видим едни други инфантили, които пък като си зели по един чифт и вечи сичко в жевота им тръгнало да си ебе – разходки, излети, пикници, на казан ракия да варят с тях отивали, секс праели без да да ги свалят… Вопще – да си ебе, както казах!

И постоянно – стелката била антибактериална, ма антибактериална била стелката!
Бе, море, да шляпаш цял ден на бос крак из жегите и прахоляка, че да видиш после колко тий антибактериално между пръстите…колкот и под мишниците, ако имаш космарлаци…

И се появяват Куку и Пипи отново – тя в тоалет като тоя, дето носеше братовчедка ми ’88-а (клин и блуза правена от циркова шатра) и той – като счетоводител в кинкалерия пред пенсия (бял панталон и фанелка закупена от циганките на Колхозния пазар).
И пак се почва – само сега, до края на „шоуто“, пейсе процента надолу, златен цвят, черен цвят, антибактериална стелка, ах, че ти ходят бе, Макс, ах, че си невероятна бе, Роси…

Емочо Лаков няма са е сам, я…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *