Виктория Тинтерова

ТВ водевил

Публикувано

Бутиковият водевил „Викториади в огледалният свят“ се радва на все по-малко публика. Благодарение на стройната конструкциа от шеги и закачки с разни наводнения, катастрофи, счупени коли, скапани държави, времето ……ала Кубиците.

След антракта от реклами за меко изхождане и други полезности, следват репортажи за пълни Ъпсурди с Румен Бахов и полезно ли е смутито от киноа за психичното здраве от развълнуваната Четиетикета Гавазова… ох, тя беше в друг водевил, пардон….

Благодарение на интервюта пред съдебните зали, в които се гледат дела за убийства, както и публичен линч над сгафили сънародници, представлението набира все по-малко, но за сметка на това напълно бутикови зрители. Крайната цел на предаването е да казват сутрин:

– Добро утро, госпожа Тинтерова!

Има също така красиви кадри на километрични опашки от ТИР-ове, които имат вече средновековна история, на които опашки Викториадите се учудват като ония в Макондо, когато са видели за пръв път лед.

„Светът беше толкова скорошен, че нещата нямаха още свои имена, та за да ги назоват, хората трябваше да ги посочат с пръст.“ – казва Маркес, в началото на „Сто години самота“.

Ако прелистят стотина страници, ще стигнат и до момента, в който в Макондо идва Банановото дружество.
Но, това ще стане след време.
Засега ще се задоволим с откритията.
Днешното е, че с шефчето на КНСБ откриха, че хората са бедни и затова бягат от България.

П.П. – Честито на Пловдивчани и по-специално на Анна Дякова – Нелепия Богомил става шеф на Стария град на Пловдив!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *