Виктория Тинтерова

ТВ павета

Публикувано

Паветата в парка ги вадели недобросъвестни граждани и си играели с тях – хвърляли ги насам-натам и весело се смеели. Така са извадени около петстотин до илядо кв. метра павета. После общински служители минавали и тъжни от вандалщината ги събират.

Също така децата си играят с плочите, които падат от паметника на съветската армия. И с крака и ръце от скулптурната група. Режат ги и си ги подхвърлят. Николаев обобщи забавленията в парка – София КРАДЕ, но не старее!

Коларова не си играе с паветата в парка и затва е строга, тъжна и ядосана …. Коларова не харесва речта на президента. Даже хич не я харесва. Неадекватна била, ама много. И пълна с комунизми. И много скандална. Президента да си каже – таз реч е инспирирана от Доган, нали? Това е откровено съглашателство с… Доган. И тя е учила по научен комунизъм такива речи. Аз се чудя, как Коларова не провидя дългия мозък на Путин, ма ша ва замоля, госпожо, земете се в ръце!

…ааа, взе се в ръце – спомена Русия, диктатора Путин, скапаните управления в Румъния, Унгария и Полша, нема а са плашите! Но най-виновен е кръгът А-спекто! Разкри ги. Коларова разкри Причината за всички ваши беди. Слушам, слушам тази персона и ще взема да си облека пАлтото и да я чакам пред Нова, да ѝ дам малко ксанакс, че ще дОбие Инфаркт от възмущение от комунизмите на президента.

Обаче не се наложи да тичам до Нова, Коларова избухна в пламъци и изгоря на кладата на възмущението от комунизмите, президента и А-спекто. Жертва се за герб, така да се каже. Превърна се в етер.

Последните ѝ думи бяха – Плевнелиеееев, гееерббб и с последен, сърцераздирателен вик – Долу комунизъма, отлетя. Студиото се изпълни с бял пушек, в който потънаха Николаев и другият събеседник. Николаев се опита да хване отлитащият дух на Свободата, но той се стопи в ръцете му и Николаев се разрида безутешно.

Герберските защитници са последователи на оная прекрасна, велика, главозамайваща в своята справедливост народна мъдрост, която казва:
„Като видиш, че на мъжо му се влачат червата, настъпи ги и кажи – поясокът му се е разпасъл.“

Щели да си го избродират на гащите, щото девиз, нали…
Как мислите, ако съберем всички коларово подобни, дали можем да напълним една лудница? Колко да са – десет, дваесет? Се ще отделим малко пари да ги въдворим някъде, а?

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *