Виктория Тинтерова

Телевизионни и онлайн зависимости

Публикувано

Ще ни прожектират, пак по нова, за зависимостта от секса и други онлайн зависимости….

Е, що сега са недоволни тия хора, ми онлайн деца се гледат по-лесно. Като плаче му дръпваш шалтера и готово, струва около 25 лв. на месец .. бе въобще има много предимства.

После ни дават едни две жени, които говорят за целувката на Кубрат и изобщо целувките като такива и пощипванията. Едната вика, че преди 20 години сме мислели по един начин за сексуалните посегателства, но сега хората са се поправили. Ми така беше, моето поколение си беше ок с разните там целувки, а пък на изнасилването не обръщахме никакво внимание. Особено ако се бяхме докопали до банани от Показния…. Тогава каквото и да ни правеха, ние си ядяхме банана. Така си беше.

Другата пък ще образува среща „Ева токс“, на която жените да се възмущават от мъжете. Забележете – „Ева токс“! Ся, той токс яде ли се, пие ли се…. Бе – „Шкембе чорба non stop“ е работата! Тази реклама на ламаринена крайпътна кебапчийница ми е льобима!

Отвсякъде замириса на чесън, запръжка и потни пътници по потници, …идинайси, дванайси, тринайси…

Иначе тези жени са в мир със себе си, когато гледат рекламите на прах за пране, в който две кокони разсъбличат един млад мъж и го гледат жадно като… като, ми като недоевани. Кво, човещинка си е…. Младият мъж е създаден специално за това. Като поостарее, вече не върши такава работа, за реклама де. Е, не за всяка реклама, например за хапче против простатит и против хемероиди става. Обикновено и паметта му е засегната, но пък може бушони да сменя….

Или цяла тълпа красавици, които седят в едно кафене и опитват кифлички, които друг млад мъж вади от пликче. И те аха да го разкъсат от неприкрита страст. Е, съгласете се, не са 30 брадати мъже, които се радват на кифличките на нежна млада мома, щото е грозно, унизително и престъпно.

Иначе аз Кубрат изобщо не го дишам и въобще не ме интересуват ни победите му, ни жена му, ни далечните любовници и просташки изцепки, но съм принципна – най мразим расизма и негрите!

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *