Виктория Тинтерова

Телевизорите се окопитват – Мермерски-син атакува

Публикувано

След известно стъписване от протести и недоволства навсякъде, поради масово поскъпване и други безобразия, телевизорите днес се окопитиха.

Малко Смахнатата на туризма. И тя ще дегитализира дегитализацията, не само Стокиращата. Няма туй-онуй, няма да сме некви изостанали. Каза още, че и ще отворим крилата на туризъма, също така ще направим и профил на туриста. Освен това тук идвали много гърци, вика. Туристи. Малко над 800 001. Тук много им харесвало на гърците. За този последният, не била сигурна, ама и него като го дегитализират и му направят профил ще го разнищят.

Другите, известни на министърката, казали, че много им харесват нашите пътища. Чувствали се като пътешественици назад във времето, когато пътищата са били кът и съвсем неравни, нещо като офроуд. На това ще му викаме – Исторически туризъм.

Други пък страдали от хронична констипация и тукашната ешерихия им помагала много. На него туризъм ще викаме – Лечебен.

А пък трети много обичали екшъни – улични боеве, махленски такива, както и да наблюдават отблизо локални протести от по дестина души. Екшън туризъм.

Има, доколкот знам и гърци, които идват тук да си напълнят колите с най-евтиният бензин в цяла Европа и в глобалния свят тоже. Те си купуват и сирене. Така стоят работите с туризъмът и гърците.

А пък кметовете*, които се канят да блокират държавата, да я дигнат на крак и да…. Бе тия кметове, всъщност искат лична среща с Бащицата и най-накрая да им отпусне Той по 5-10 лева за блажна боя, та да боядисат ламаринените спирки. Много са люти да ви кажа, държавата трепери ….

Разбира се, едно интервю с Тервел Пулев. Вчера с Кубрат, днес с Тервел. Щото са много умни хора и трябва безпременно да ги чуем. То и лицата им излъчват мъдрост, интелект и знания за света и живота. А и са патриоти, не некви лигльовци, като вас.

Имаше и малко Гавазова Чети Етикета и гумите, малко шеги и закачки, малко пожари в щатите, едно масово убийство, пак там…, една животно с майка зебра и баща магаре…. имаше и за въздуха в Делхи, столицата на Китай ли беше, трябва да се пита най-важната жена в държавата…

Всичко пак си е на място и както казва Гала – Животът е хубав! Трайте си ся… При Гала, Царицата на българската журналистика, ще бъде проф. Мермерски, Царят на шменти-капелите и двамата заедно ще ни обяснят как да отслабнем через сексове. Та ги гледам. Не ме питайте как издържам, то направо не е за издържане….Адски, дзверски, страшно просташко, претенциозно и мнооого тъпо! Но аз здържам, заради нАуката и защото съм стоик! Издържам на високи данъци, на високи цени, на простотии, бе на всичко издържам…

Видяхте ли и този път как ни се размина кофтито настроение, на кой му пука за некви цени?! Важното е че е петък! Ареее, лигльовци такива, кво се бяхте разкиснали вчера?! Бащицата всички ще опраи, като се върне от енепетата.
––
*Влязъл един Малък кмет в един бар. Изпил на крак една бира Загорка и си тръгнал. След две минути се върнал и викнал от вратата:
– Кой ми боядиса коня зелен?
Барът се стъписал и настанало пълно мълчание. Кметът пак се изцепил:
– Кой, бе, кой ми боядиса коня зелен, веднага да стане!
От една маса станал един бабаит по анцуг, на който пишело ЕНП и ЕФБЕТ, с тенис ракета в едната ръка, с цвят от магнолия зад ухото, а с десният си крак играел на 21 с една футболна топка и казал:
– Аз, бе, Малък кмете!
Малкият кмет се засмял весело и любезно казал:
– Хехе, той изсъхна, можеш да го лакираш!

……………………

Обещах, че ще ви информирам старателно за секс диетата на Мермерски. Тва е един друг  Мермерски, вероятно син. Нов алабалист. Часът е 11.20. Тъкмо време, когато децата са си понаучили, а бабите са турили боба да ври. Децата, които гледат са посъветвани да записват подробно, че да разкажат после на родителите си, както и на другите деца. Начи, просто е – заместваме 1 хранене в деня със секс. Три пъти в седмицата. Гала подхожда съвсем сериозно, даже си записва. Думата секс вече се повтори 368871 пъти. При пенсионерите, предвид на мащаба на пенсията, може да се заместват и две до три хранения. Сега изброяват секси храни, които да повишанат либидото. Например – ряпа, репички, …боб няма, по обясними причини, то и ряпата малко като боба… ама ся, щом сказват. Гала допълва вещо – и магданоз. Има и хладилник, от който Гала вади секси храни като кисело мляко. Яде се, да не си помислите нещо…..И ги групира. Има и часовник, не е с кукувичка, обикновен. Не разбрах тоя часовник за какво е…. Накрая извадиха и една чаша с алкохол. Ролята на алкохола е да не ти пука, ако няма с кого да пазиш тази диета или ако жена ти е много грозна или въобще да не ти пука….

Мермерски син надмина татко си по глупости.
Хораааа, ще се пукна от смях, махам се, ще починааа, казвам ви – такава тъпня не съм виждала….
мухааааааааааааааааааааааа

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *