Виктория Тинтерова

Тента Made in USA

Публикувано

Търся да ни поставят тента, купена от Метро /на някакво намаление, ама много намаление/, че да не се мъчи мъжът ми. От няколкото тентаджийници, на които звънях, получавам всякакви отговори – „колкото струва тентата“, „150 лева“… и други подобни, но най-чудесен беше последният:

– Оооо, яяяя, откъдето сте си взели тентата, оттам си извикайте, пфууу! – фрас телефона.

Ако му бях под ръка сигурно щеше да ми удари един ляв прав….

Сигурна съм, че тези гласове непрекъснато псуват народа в свободното си време, че е тъп и че няма да съ опраим!

В тази връзка да ви питам – видяхте ли едно телевизионно есе на американското посолство, в което хора седят на разни маси и се чудят как да се оправим. Есето завършва доста революционно, според мен. Както казваше един – спроти мен. Ся аз не мога да разбера, тези американци ни подкукуросват да свалим Баце и семейството му Цецо ли? Или какво?

Обаче на мен наистина ми става едно революционно от тези маси. Иска ми се да стана рязко, да изляза навън и да огледам къде мога да си направя едно барбекю с тераса. Днес разбрах, че няма проблеми. Имам някой лев настрана, за сега – 16 лева, заедно с буркана на детето за жълти стотинки, но има бързи и бавни кредити, та явно парите няма да са ми проблем. На първо четене си харесах едно местенце до нас, до входа на къщата, моето барбекю с тераса ще е на кота 0. Съседката вика, че дворът ни бил общ! Бе я да си гледа работата, аз ще си го построя и ще викна Компи да ѝ каже, че може.
Да, така ще направя, край, решено е!
Ставам!

Не си губете времето пред тия фейсбуци, ставайте и вие и свършете някоя полезна работа… Може да изчистите например някоя шахта, че се затлачвали от наносите по Графа.

Наносите представляват неспоени наслаги на земната повърхност – пясък, гравий, чакъли, глина и др., както и изветрителните скални маси, придвижвани от вода, вятър.
/Уикипедия/

Аз може, като свърша с барбекюто да посъбера малко гравий, да помогна на Фъндича, че не знам тя познава ли кое е гравий…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *