Виктория Тинтерова

Тупан-тек

Добрутро, Тупани! Как сте? Днес с какво ще Го дразните? Ма оставете Го най-сетне на мира да си се целува със шефовете на Западните, Източните и Северните Балкани! То не се спряхте, бе… Искате пътища, пък пари, пари, пари…пък, еее, направо страшно прекалихте! Стига искали! Няма пари за вас, тва е, Тупани такива, много кофти матрял се оказАхте.
Ама колко голям е станал, а? Това е от стреса, да знаете. Добре, че е Европа, че да го разбере някой, колко е велик. Управлението Му взе да добива напълно откачен вид. Е, вчера, с огромно изумление, видях, че венците от погребението на Б.Димитров, са се отзовали на паметника на Левски, барабар с надписите – „Обичам те, Божо, Бойко“ и т.н. Това е толкова абсурдно, че в никой език световен няма измислено определение… Затва ще кажа – ##@%^&OP()&[p, майката! Моя приятелка беше доктор 25 години в държавна болница в ЮАР. Там, за да се разбират с пъстрото народонаселение, назначават мед.сестри от съответното племе, та да превежда. Щото, разни племена – разни езици, нали! Нали помните „Боговете сигурно са полудели“? Та и ние така, да вземем да назначим некой психиатър, ама по-така, с титли, та да ни обяснява постъпките на правителството и партията, какво ще кажете? Аз вече нищо не разбирам, ся кой ни управлява, как и най-вече защо?
Аре, преседателстото свърши и сега мога да ги ошамаря един по един. Другата седмица съм в София за два дни, искам Ги в редица по двама прид МС, за старите, инвалидите и немощните да осигуриш транспорт, децата под 10 години само ще ги ритам, !…. , нареди Боко на Цвъ от Солун по А1.

Виктория Тинтерова 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *