Ше си праЙм кот си искам

Усещане за жена

Усещане за жена
Усещане за жена

 

Гледали ли сте филма „Малена“?
Невероятна Моника Белучи, невероятна!
Всъщност, не че си падам чак толкова по нея, но виж – в този филм тя е толкова убийствено съблазнителна, че когато гледах лентата за първи път преди години изпаднах почти в същата ситуация като тринайсет годишния Ренато, който полудя от любов по едноименната героиня.
И ето, че днес това ми се случи отново, този път на живо.
Минавах съвсем лежерно по…абе, там откъдето минавах – това няма значение – и с периферен поглед забелязвам някакво създание в черна, тясна, нито много дълга, нито много къса, но адски стилна рокля, което създание се облегнало, хем някак уж стандартно, но страшно елегантно на една ограда и пуши цигара. Не си рови в телефона, не чопли семки, не ближе сладолед, не търка билет от лотарията, не гледа тъпо, а и да го прави, то аз не мога да разбера, защото погледът ѝ е скрит зад черни очила и дори в този момент да ме изпива с очи, в което силно се съмнявам, аз нямам сигурните индикации, за да се възползвам от този рядък шанс, да я приближа и да ѝ кажа например – „Взимай си чантичката, високите токчета, цигарата и тръгвай с мен, веднага!“ – просто стои, не мърда и пуши невероятно секси.
Не беше някаква неземна красавица – о, не! Обикновено момиче. Но каква класа излъчваше – непринудена, нетърсена, първична…
И аз си спомням как преди време бях чел или чул, че някакви учени, чрез някакви си там ученски методи, били стигнали до заключението, че времето можело да спре да се движи по някое време.
А не можеше ли това пусто време да вземе и да застине в точно в този момент, мамка му?!?

Ей, вие знаете ли как е създадена първата жена?
Щото аз мога поне да ви кажа от какво – създадена е от девица.
Убеден съм, че днес видях първообраза на жената…

 

 

 

 

2 thoughts on “Усещане за жена

    1. Ама той не е толкова стар филм – едва от 2000-а година!? ти говориш за нещо от 60-те сигурно… ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *