Яяя......

Фитнес гривна против умиране

Публикувано

Вече съм ви споменавала, че когато цъкам една игра на таблета, ми излизат разни реклами за нещица, които ми предлагат да си купя, а аз нямам никаква нужда от тях. Е, веднъж си купих една жилетка, но няма да ви разказвам сега за нея, защото още ме е срам и тя си отлежава в гардероба. И днес ми изскача една реклама за „Фитнес-гривна с много функции!“. Замислих се за момент какво може да е това и съответно реших да го разгледам. Отварям описанието на продукта и започвам да чета…

Първо тва нещо струва сеемдесе лева и предположих, че ще е поне с камъни Сваровски. По-долу прочитам, че е с ниво на военно оборудване, а това ме кара да си представя Брус Уилис, който носи въпросната гривна, докато се опитва да умре трудно по клинична пътека.
Такааа…. Гривната също издържала на потапяне до 5АТМ. Не знам какво точно означава това, но в Перник няма да се харчи. Следва важното описание, че като свържеш гривната с телефона си, ще знаеш кой се опитва да се свърже с теб и хич няма да се притесняваш за „входящите повиквания и събития в календара ти.“ Така пише. Това много не го разбрах – значи дигаш сто от лежанка и в същото време ти се появява напомняне, че баш ин дис момент е трябвало да си на среща с данъчен, обаче според рекламата на теб изобщо няма да ти пука. Звучи примамливо, признавам.

Продължавам аз да чета…..Та значи тая гривна засичала ходене, тичане и динамични тренировки. Не ми е ясно защо тичането не е динамична тренировка, но какво ли разбирам аз… Както и да е. Освен тва гривната изпращала към телефона ти данни за сърдечния ти ритъм – сигурно за тези, които ти подслушват телефона? Ааа, не, звинети – то било за да проверяваш и следиш състоянието си. Мен ако питате, по-добре е човек да си следи тялото да не ходи често до хладилника, ама карай.

Чета по-нататък….е, не! Тая гривна ти проследявала съня в трите му стадия, така че като се събудиш, да разбереш как си спал. Може да има и функция да ти разказва и какво си сънувал…надявам се поне. Превъртам с мишката надолу, но се оказва, че гривната умее само гореизброеното, а аз бях почти сигурна, че ще може да прави и мусака! Преглътнах разочарованието си, де. Аз такова нещо няма да си купя, защото осъзнах нещо – тази фитнес-гривна е като тамагочитата от едно време, но в случая скапаното животинче, за което ще се грижиш да не се гътне, си ти!

Магдалена Николова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *