Виктория Тинтерова

Фоби, фили, мразци, люби…безусловно!

Публикувано

Хората се делят на:
1. комунисти и антикомунисти
2. чернобилофоби и чернобилофили – за филмЪТ, иначе всички сме чернобиломразци безусловно.
3. прайдомрази и прайдолюби.

Прайдолюбите определят прайдомразите като комунисти.
Прайдолюбите мразят повече прайдомразите, отколкото обратно. Мразят от вдън душа, презрително, пламенно и страстно. Предполагам това е защото искат всички да излезем на един голям прайд, а не да се цепим от колектива, защото който се цепи от колектива, колектива ще му го нацепи… стара комунистическа поговорка.

В тази връзка и за изглаждане на противоречията, предлагам: Общ Прайд.

Общият Прайд да се раздели на групи по интереси.

Първо минават любителите на френската любов, със съответните атрибути, за да бъдат разпознаваеми.

Следват дебелите жени, изтормозени от реклами за диети и от презрението на слабите жени. Нали знаете какво е човек на диета – гладен, нервен и вечно дебел. Тази група е леко изнервена. Дъвче торти, кифли, вафли, пържоли и кебапчета в топли хлебчета, по желание.

Следват слабите жени. Просто така, за цвят и за да дразнят дебелите жени.

После жените и мъжете с ботокс, изкуствени цици, устни, вежди и перманентен грим. Те са недоволни, защото другите им се подиграват и искат здравна пътека за силиконови импланти.

Петата група са нудистите. Естествено – голи. Искат и те да могат навсякъде да си ходят голи. В метрото, на училище и прочие.

Веганите. Водят по едно прасе, овца или теле и искат права за животните.

В средата са прайдолюбите. Аз не знам точно защо протестират непрекъснато, понеже те си имат същите права като обикновените. Може би искат да бъдат признати за необикновени, защото хората мислят, че са обикновени, а те всъщност са необикновени, които искат правата на обикновените, но като необикновени…. Малко сложно стана, но то е защото и исканията са малко сложни.

Прайда завършва с електората на герб, които искат Цветанов да има 10 апартамента, Борисов да стане цар, още да вдигнат тока и парното, Борисов да ги прегръща поне три пъти в месеца и да им разрешат със закон да си празнуват колкото си искат, каквото си искат и където си искат. В тази група на всеки 10 човека се падат по 8 зъба. Отпреде и отзаде на групата свири оркестър.

––––-

Петка и Чапаев бягат от белите. Скочили в една река. Отпред Петка, зад него Чапай.
– Чапай, влезе ми риба в гъза!
– Плувай, плувай, не е риба….

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *