Яяя......

Хапвай смело и да не ти пука!

Апел към всички приятно закръглени и сочни женици, сладурани!
Не правете това у дома!

От времето, кога бях последен модел – камацу (в превод – малко японско багерче).
Историята е по-скоро срамна, отколкото смешна, ама е истинска.
Бях озверяла, бетер изоставено хергеле коне в планината, след 14 дневна опустошителна диета и ако евентуално ме хванеше сън, сънувах кошмари от хвърчащи кюфтета и се хлъзгах по магистрали от желирана пача.
Тогава на мода в хранителната индустрия бяха пилетата на грил. Всички ми говореха, кълчейки препечени трътки – „Ела, Златино, изяж ме!“ А аз за трътка – човек убивам!
Та, страдах си аз тия 14 дена, минах през всички традиционни девет кръга на Ада и подхванах няколко неизвестни, изчоплих един декар тиквено семе и случайно заспивам на петнайстия ден!
Сега, фактите които ще изложа по-долу, не съм сигурна сън, или реалност са били, но Котиту до ден днешен твърди, че това е голата истина. Буквално, голата!
Хубаво следете мисълта ми, да не стане обърквация 😁
„Сънувам“ аз, че тока спрял. Лятно време е, адска жега и се притесних за съдържанието в хладилника да се не развали. Ставам (гола), нещо като самнобулизъм си представете, тока не е спрял (реално), но вадя всичко на пода и почвам да ям фнесвяс!
За първи път разбрах, че мога да отварям буркани с лакът и да ям сурова риба и миш-маш от праскови с прокиснала супа топчета, мезейки с шоколадова фафла!
До момента в който се цъкна лампата и Котиту разтърка сънено очи в рамката на вратата…
– Ко праиш гола на пода, ма!??
– Ко да прая, почиствам хладилника – светкавично отвърнах, замръзнала с две пилешки крилца в ръце!
И….припаднах!
Не, не от срам! От преяждане…
Само силната ми воля и инат ме спасиха от клизма.

Златина Славова

Бел. ред. Волтер е казал следното – „Това, което носи удоволствие на човека през целият му живот, е храната!“, затова, хапвайте смело!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *