Виктория Тинтерова

Хвала идва от „хваля“, нали?

Публикувано

Днес ще хваля телевизорите!
Богомил произнесе без нито една грешка, цели 3 пъти, Попокатепетъл! Даже уцели държавата на Попокатепетъл. Което си е за хвалба, за хвалба си е! Браво!

Също така прави впечатление, че репортерите по пожарите изглеждат по-добре от репортерките по снега през зимата. Малко лъщят на слънцето, но поне са сухи и не треперят. И те малко трудно формулират мисъл, но ние не сме агросисти.

Радвам се и че спряха да ни тормозят със задните дворове на селата. Ми правилно, няма да ни потискат непрекъснато пък с тия прасета и с тая мизерия!

– Това са манипулации и фейк новини с мизерията – вика Каролев, сви тесничките си колкото обиколката на главата раменца – спрете се вече! Почнете да работите, вместо да дърдорите глупости! Няма мизерия, нито такива дворове, нито такива села, нито…
И те спряха.
А той отлетя спокоен да се гмурка нейде на Индонезийските острови. Или Филипинските. В Палау било хубаво, казват.

За да стане още по-хубаво, един политолог, млад и надежден, вика по битивито, че айтитата бият вече шивачките по брой, което е прекрасно, защото ставаме не само развита страна, ами айти развита, не неква проста. Всичко било много хубаво, както и Каролев, и той е доволен.

И моят любим идиот, след бившия президент, естествено, проф. Близнашки, също е доволен, но той от програмата на Гешев:
– Няма финтифлюшки и фантасмагории – казва, като малко наплю Ади с тия фъта, но то е заради бузките, трудно се казва „фъ“ с тия бузки – сериозна програма е! И е крайно време само специалистите по право, като Б.Б. да се занимават с главни прокурори, а не некви лаици.

Много ми харесва и новата реклама на Халваджяните за нова програма, дето никой нямало да знае кой си ти, нито в какво участваш, нито дали някой ще гледа… Радвам се, че помогнахме на Халваджаните да се замогнат, да могат да идат на Малдивите с Гала, та да маха Гала на малдивските самолети по организъм, да си пушат пури и да си къркат уиски с трюфели.
Дирон Ръсовски пък е собственик на спасителите във Варна. Не се шегувам, истина е!
Хубаво име.

Благородна Т.

One thought on “Хвала идва от „хваля“, нали?

  1. Обаче пък на телевизиите някой им натисна некво копченце и вкупом, а също и поотделно – Нова, Стара и другата заговориха „огнеборците“ тва, „огнеборците“ онва, „огнеборците“ от въздуха, „огнеборците“ са нащрек… нито веднъж не сбъркаха. Нема вече такива архаизми прости като „пожарникари“. Направо пожарникар, кой знае защо, изедин път стана забранена дума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *