Ше си праЙм кот си искам

Хендсфри диктатура

Публикувано

Може би съм единствения, който реже глави на пилета оборудван с хендсфри и точно измерено разстояние от дръвника до недалеч оставения джиесем.
Ми, няма начин, баце!

Ако седя и преживям като избягалата през границата крава Пенка, никой няма и да си помисли да ми звънне, обаче чакай само да започна на зайци да чистя, ливада да кося, питка да меся, бройлер да бастисвам, прасе да коля, по въглени да стъпвам, бебе да кърмя, насън да ходя или чисто гол в банята да влизам – ей тогава всички си плюят един другиго фостата и дружно започват да ми телефонират!

Отрязал съм му главата на пилето тъкмо да речем и ето го първия:
– Ало!!! – нервно вдигам мобилния, да им еба и мобилните и на майка им потката да им го сложа на тез телефони противни, като същевременно се чудя таз кръв стичаща се по лицето ми от подскачащото пиле ли е или са ми се пръснали очните ябълки от напрежение и кой от двама ни има нужда от медицинска намеса.
– Альооо, ко прайш е Ванка? – мяцва някой тъпанар, който от скука се драпа по половите органи и е решил, ама баш сега да ме пита ко прая.
– Камъни чукам!!

Следващия:
– Здрасти ве! Ко стаа, ко прайш?
Целият свят силно се интересува ко прая фтоз час и фтоз времеви квадрант. Не след пет минути, не преди пет, не утре, не зимата когато се окопах в една пряспа и вратните ми жили щяха да се скъсат от напъване да вадя колата, не когато щях да ям бой кат са заядох с един циганин, а той се мултиплицира в цяла циганска махала, не – сега!!!
– Дървя го за любопитни! – му викам на тоя втория телефонен навлек и затварям.

Айде другия:
– Мараба, Ванка. Викам да та чуя.
– Жоре, Минчо, Евстати, Даньо, Гъз небърсан, Хуй сплескан – който е там – не мога да говоря сега, коля пиле. Звънни после, ако междувременно земята не се продъни и те погълне, а дано!

– Ари ве, остъй го за малко туй пиле, откога не сме се чували. – ми вика.

Аз съм му прерязал шията до средата, ама няма проблем, пилямце сладко – ей ся щи залепя главата с „Капчица“, пък ти иди да покълвеш още малко житце и росна тревица. Аз кат свърша тоя тъп разговор, пак ща тресна със сатъра, става ли?

Бе, тоя процес е необратим бе, папур нещастен!? Ай ходи да са шибаш някъде!

А не дай си, да съм се наврял до кръста в зайчарника, където единия заек ми диша във врата, другия ми гризе ухото, а третия си прави селфи между плешките на гърба ми, пък аз съм толкова занеркенечен в това тясно пространство, че нито мога да противодействам на тоя заешки вандализъм, нито да мръдна въобще.

И точно когато съм докопал някак си оня, дето вече ми облизва тъпанчето с език и го налагам, и аз не знам как – с клепач по мутрата навярно и ми звъни ебания телефон. С другия клепач успявам да го достигна, натискам зелената слушалка посредством зърното на лявата си гърда и някаква ми говори в пъпа:
– Добър ден. От Райфайзен се обаждаме. Господин Иванов, звъним ви във връзка с просрочие на вноска по вашата кредитна карта. Кога да очакваме плащане?

Аз съм до лактите в заешки лайна, от там нагоре в заешка пикоч, единият от трите заека се опитва да се навре в гащите ми откъм дъното им, което е по-плащещото, тя овцата недоклатена пита кога да очаква кирливите ми двайсе лева!?!?
Кога изкарам заека от гъза си, тогава ги очаквай, деба тъпата ти банкова повърня! Събота или неделя е, ма! Няма ви фалира шибаната банка до понеделник! Аз да заеба тез заешки барабонки на най-сладкото, кога вече почти съм ги изринал и сладострастно започвам най-сетне отново да дишам през носа и да зема ся ли да дотърча, ма? Ей, ща разбера коя си и ако не ти цъфна на гишето с току-що одрания и още кървящ заек, дето в момента се опитва да ми направи преглед на простата, пък на!

Брашно сея – здрасти, ко прайш?
Мляко квася – здрасти, ко прайш?
Бетон бъркам – здрасти, ко стаа?
Три деня как прохода браня – zdr, ko pr?
Въобще – извадя ли си ръцете от задника или заек ще се опита да се намъкне там или телефонът ще започне да води активен социален живот…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *