Яяя......

ХИПОТЕТИЧНО…

Публикувано

Ще го напиша така. Хипотетично.

Ако съм един зъл гений, който се е доказал в света като програмист и създател на операционни системи, в даден етап на живота си съм разбрал, че гените са чисто и просто програма за репликация, снабдена със защити за правилната им репликация, но и които имат своите уязвимости, често наричани вируси. Да, също като компютърните вируси, но биологични. И тези вируси могат да създават мутации и изменения в гените. Нещо повече, те могат и да препрограмират гените. Така, както например го е направил херпес вирусът, който практически е у всеки от нас. Абсолютно в гените на всеки от нас. Но, забележете, се отключва със специален спусък. В случая при стрес. И излиза като т.н. стресница. Кой е нямал такава?! Важното в случая е да се знае, че е възможно и е факт.

По-късно същият зъл гений се е сдобил с технологията да програмира гените. Днес тя се нарича генна терапия. Вкарва се вирус, който да програмира гените така, както желаем. Разбира се, това може да е за доброто на пациента, например да му възстанови раковите клетки, но може и да е за неговото ликвидиране – да го убие. Точно както всяка друга технология като ножа например. Ножът може да изреже тумор, но може и да пререже гърло. Зависи кой за какво го използва. И понеже съм зъл гений, а от позицията си на милиардер и филантроп съм видял страшно много мизерия, тъпотия, нещастия и излишна човешка биомаса, която само яде, сере, произвежда неприятна миризма и замърсява природата, съм се отвратил от нея и съм решил да направя едно добро на човечеството, като я програмирам, вкарам вирус и я ликвидирам. Разбира се, за това са ми необходими съответните биотехнологии и власти, които да го направят по цял свят. Ето защо съм най-добрият ангел и филантроп, финансиращ всякакви биотехнологии и световни здравни организации, които да ми позволят да го направя, обсипвайки ме с благородни титли, епитети и венцеславейки ме като спасител.

И така, как бих могъл да нанеса най-големи щети? Ами с вирус и ваксина, които по същество правят едно и също – програмират гените. Тук не иде реч за физически чипове, а за биологични такива. Както писах по-горе, РНК може да променя и програмира ДНК и това в научните среди се знае като обратна транскриптаза. Липсва обаче много важен детайл – спусъкът. Нали съм зъл гений и не искам да плаша излишно добитъка, че ще го изколя, няма да убивам всеки, когото съм инжектирал на мига. Жертвите ми трябва да са сравнително здрави поне докато не ги програмирам всичките. И тук на помощ идват откритите магнитни протеини, които забележете, могат да служат едновременно като спусък и маркер. Гените с една инжекция могат да се програмират така, че самите клетки не само да са програмирани, но и да ги произвеждат въпросните магнитни протеини. Така например по летищата може да се провери всеки дали е инжектиран или не е с обикновени сензори. Но и може в желания от мен момент да задействам глобален сигнал, който да накара клетките на инжектираните да правят онова, за което съм ги програмирал. Да натисна спусъка. Така, в кратък период от време, този ненужен биологичен материал си отива и всичките цапащи океаните, планините и тези ракови образувания, погледнати от самолет, наречени градове и мегаполиси, ще бъдат дезинфекцирани и почистени. Не е ли гениално?!

Нещо повече, който е чел древните истории на акадската култура и шумерите ,ще направи препратка между добрият Бог, който е спасил човечеството и лошият, който е искал да го унищожи. Енлил и Енки. Двама братя, синове на върховния бог Ану. Единият, злият, е решил да ликвидира човеците, а другият е спасил част от тях. По-късно тази история е взаимствана от Египет, а по-късно плагиатствана от евреите и предадена от нас като историята за Ной и потопа.
А накрая ще кажа на брата: „Ето, бе! Те се съгласиха информирано!“

Както писах по-горе, това е само хипотетично.

Армен Попов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *