Виктория Тинтерова

ХОРЕМАГ при Гала

Публикувано

Попаднах на един главозамайващ разговор при Гала, от който не мога да откъсна поглед. Прощавайте, че ви занимавам, но ви знам, че не гледате и сте извън аутфита, нямам доверие в бек граунда ви, не разбирате от пърформънси, нямате представа от дрес кода, филърите, ботоксите, не плейтвате като хората и прочие фешъни, та реших да ви вкарам във фюжъна.

Един тип, който изглежда така: Нисък, набит, леко затлъстял, татуиран, небръснат, но с бръсната глава, лекинко лъщи, облечен в дънково нещо без ръкави, на дупки… едно известно количество сребърни синджири, бял „потник“, две обеци на ухото… и къси панталони, вика, че българските мъже били особено и отвратително неподдържани.

Пък Гала се много възмути, че има едни женки, дето имали перманентен грим и се фукали, че направо ставали и излизали. Аз за тоя перманентен грим разбрах от Гала, която напоително го рекламираше поне в 3 предавания.

После вика Гала, че хората не се къпели. И за да стане още по-прекрасно, русото момиче от Господари на ефира каза, че се обсъждал закон некъпани хора да не се пускат в автобуса. Панелката продължи да си клюкарства така – за кривите зъби, Роналдо, Бекъм, нормалните футболисти, коафьорите….

Замириса ми на снощна мастика, Арда и кюфтета, сутрешната миризма на селската ни кръчма…

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *