Виктория Тинтерова

Хороскопите ни го говорят..

Публикувано

Има една Алена. С хороскопите.

Разглеждах веднъж снимки от Виенския бал през годините. Начи на тоя бал по двама, по трима се снимат разните известни – политици, богаташи със силиконови съпруги, артисти…, че даже и Фъндича с бална рокля. Истински панаир на глупостта.

Почти на всяка снимка, към звездните хора, се е присламчила и Алена, щастливо усмихната, обикновено с дълга рокля. Очевидно непоканена и не особено желана на кадрото…. Е, те така и Баце. Само един го изпревари да се снима с Тръмп. Точно като специалистката по хороскопи.

Той и Баце е специалист по хороскопите, непрекъснато ни обяснява в коя звездна епоха живеем. Например юни беше месецът на стабилността. Родените тогава, както и техните приятели и роднини и сънародници, могат да се надяват на стабилна мизерия.. Нема се излагаме с някакви обикновени мизерии. А пък септември е под знака на икономическият растеж. Звездите Боко и Цвъ са се наредили на небосклона и тази комбинация ще донесе на родените през септември и техните близки и приятели, както и на сънародниците им, икономически растеж на цените. Да се готвят за студена, но за сметка на това здравословна зима, ако не се броят харповете…..

В новата рубрика на Бтв – хороскопът с Хъкемян, се появи, а именно и заедно и разбира се, Райчев, изрусен и подстриган. Направо ослепителен. Мисля, че даже се беше окъпал… Ма не съм сигурна. Райчев очерта звездната картина на държавата така:
Доган се снима с аремиканския посланик, защото аремиканците са благодарни на Доган, щото крепи етническия мир. Щото аремиканците по дефолт много мразят етнически неразбории. Това му се казва от разположението на Тръмп и Путин на звездното небе.

Също така ни каза, че според брюкселските звезди, догодина ще има избори и ще се раздели наща земя на комунисти и антикомунисти на путинисти и тръмписто-ишиаси… или обратно. Не разбрах. Ма звездните работи хич не са лесни, да ви кажа.
Да обобщим – последното десетилетие е Епохата на Огромнага Кафява миризлива Глупост.
––––-
Стар, детски виц, само „за роднини“, демек – опасен за разказване.
Вървял си един милиционер по улицата и видял нещо кафяво на тротоара. Навел се, гребнал с пръст, близнал и казал:
– Ммм, лайно, добре, че не стъпих в него!

Е, ние сме до шията….

Завинаги ваш шаман:
Вътъ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *