Яяя......

Хранителни навици – пълна промяна!

Публикувано

Като човек, решил да промени хранителните си навици, в последните дни полагам сериозни усилия.

Така например за последно ядох хляб преди няколко седмици, зарязах всички сладкиши и избщо, в неравната битка с килограмите открих подсладителя за кафе, обезмасленото мляко и други подобни чудеса на хранителната индустрия.

Вчера обаче ударих абсолютното дъно, когато, обладан от тотално малоумие закупих от ХИТ пакетче с големина на мобилен телефон и тегло на тухла, съдържащо безглутенов хляб.

Днес сутринта реших да видя що за чудо е тоя безглутенов хляб.

Оказа се, че това е хляб, нарязан на зверски тънки филийки с цвят на стар Москвич дванайсетак, който освен това има вкусът на тапицерията на същия този Москвич.
Една филийка от това чудо на диетичното хранене може да ви накара да съжалите, че изобщо някога ви е хрумнало да вкусите и трошичка хлебец през целият си грешен живот.

Няма да ви разказвам как миналата седмица си купих бадемово мляко за пиене, защото този срам е толкова силен, че още не мога да се преборя с него.

Но отсега ви предупреждавам, че ако започна да качвам снимки, на които се вижда как ям тофу и соеви протеини, имате пълното право да ме ънфренднете, блокирате и каквото още се сетите…

Венци Мицов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *