Виктория Тинтерова

Цистит и водоснабдяване

Публикувано

„Ани нямаше да е толкова щастлива, ако имаше цистит“
Така е. Хората с цистит не са особено щастиви. Това важи с пълна сила и за поданиците на Боко. Не че сме с цистит, ама не сме щастливи, като Ани, ако би имала цистит… Бокича и тъпунгерите Му искат да ни направят щастливи, ама нещо не им се отдава твърде. Не става с Цистирен.

Сега тъка-тъка ще носят вода от нейде си, през едно място, до някъде си, за да ни направят щастливи. Ако пробием дупка до обратната страна на Земята, както предложи Дани Николай, можем тъка-тъка да черпим вода от океана и да напълним язовирите с най-различни екзотични морски риби. Например в Студена – два кита, в Панчарево – стадо акули, в Копринка – електрически змиорки и да ги преобразим на електронни, с помощта на Марето Габриел, да ги дигитализираме, така да се каже. По този начин ще станем много популярни.

Но горното ще е малко сложно. По-лесно е да сгънем малко България, като по този начин ще съкратим пътя на тръбите от Белмекен до Перник на 100 м. Разбрахте ли? Сгъваме, като Боровец, Самоков и прочие, те остават под гънката, не се виждат, няма ги вече и готово. Предложил го е министера на икономиката, като с този гениален план изместил Лъчо Мозъка от сърцето на Боко, пише в стенограмата от съвещанието в МС.
А и така оводняването на Перник ще струва само 20-30 мелеона.

Виктория Тинтерова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *